My Weekly Diary #13/2023.

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week dompelde ik me weer lekker in de drukte van alledag, maakte ik een succesvolle carrièreswitch, en kreeg ik een hartverwarmende knuffel. Je leest dit (en meer) in My Weekly Diary.

Maandag.

De eerste dag na mijn rouwverlof. Het voelt gek als mijn wekker gaat om om 06:30 uur mee te doen aan een DGM-lesje Body Flow en daarna naar kantoor te gaan. Het besef dat het leven gewoon door is gedraaid dringt tot me door, en ik vind het stiekem best jammer om uit mijn bubbel te gaan.

Zo mooi.

Gedurende de werkdag word ik goed bezig gehouden, en ’s middags zijn alle achterstallige emails weggewerkt, en maak ik me weer lekker druk om alledaagse dingetjes. En misschien mag ik daar ook gewoon blij om zijn.

‘s Avonds kijk ik een avondje teevee. Allereerst het Hoge Noorden, over geëmigreerde Nederlanders in Scandinavië, en daarna Tussen Kunst&Kitsch. Bij de eerste geniet ik van de prachtige natuur, en bij de tweede smul ik van hebzucht (en vaak teleurstelling, gna) van de mensen.

Dinsdag.

Een megadrukke werkdag vandaag met 3 meetings en een paar uur overwerk. Ik ben weer de laatste die het pand verlaat …

Ik ben vandaag onder andere druk met de voorbereidingen voor de sessie van donderdag.

Woensdag.

Mijn parttime dag vandaag start ik met het doen van wat administratie, zowel van mijn moeder, als van mijzelf. ’s Middags doe ik wat in het huishouden, ga ik 10 km hardlopen, en ga ik even langs Action. Ik heb namelijk zo’n lieve (Paas-)kuiken diamond paint gezien in de folder, en die moét ik hebben !

Hebbes !

‘s Avonds doe ik behalve lekker in mijn nieuwe boek lezen (Café Morgen van Renée Kapitein) he-le-maal niets. Je lees het wel, een heerlijk rustig dagje dus.

Donderdag.

Vandaag is een spannende dag, we hebben een Transformatie sessie voor de hele afdeling en ik heb een actieve, faciliterende rol. Iets wat volkomen buiten mijn comfort zone ligt, maar wat me heel erg goed en natuurlijk af blijkt te gaan. Na de sessie krijg ik een hartverwarmende knuffel, en blijf ik nog even lekker na borrelen.

Dit.

Vrijdag.

En deze laatste werkdag van de week besteed ik ‘s ochtends al vergaderend op kantoor, en ‘s middags thuis, inclusief een gezellige lunch met Mr C. ’s Avonds herstellen we ons filmavondje in ere, en kijken we de klassieker Mrs. Doubtfire; ik blijf het een geweldige film vinden.

Wat een geweldige acteur was Robin Williams toch !

Ook kan ik vandaag concluderen dat ik mijn DGM-challenge van afgelopen maand behaald heb. En sterker nog, ik heb besloten deze dingen tot mijn standaard routine toe te voegen.

Challenge behaald !

Zaterdag.

Het is de laatste cursusochtend Beleggen, vandaag, en al heb ik De Gouden Tip om rijk te worden niet gekregen, ik heb redelijk wat opgestoken. In oktober volgt er waarschijnlijk een uitbreidingscursus, en ik ben van plan die dan ook te gaan volgen.

Alle handvatten heb ik gekregen, nu moet ik mijn Money Mindset nog verder ontwikkelen.

De rest van de dag heb ik lekker alle tijd voor mezelf. Mr C is de hele dag met onze dochter op pad, en hoe lief en gezellig ik ze allebei ook vind, ik vind het ook wel even lekker het huis voor mezelf alleen te hebben. Dat komt immers niet zo vaak voor.

Zondag.

En vandaag is een quasi standaard zondag. Ik ga met Little Miss C naar golfles, loop zelf een uurtje hard, en de rest van de dag rommel ik wat in en om huis.

Na ons sportieve ochtendje halen we aardbeitjes voor de lunch. En lekker dat ze zijn !

Komende week hoef ik maar 3 dagen te werken, en staat een bezoekje aan een grafmonumenten-showtuin gepland. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera.

2 gedachten over “My Weekly Diary #13/2023.

  1. Prachtig die foto uit het boek van Mackesy, heb het ook en kijk er vaak in. Dat rijtje Monsterdrink kan ik wel gebruiken. Covid sinds woensdag (of langer) maar toen testte ik omdat ik onverklaarbare spierpijn had. Als een slak nu. Gelukkig schijnt het zonnetje sinds gisteren. Fijne week!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.