Panda Tea Detox – mijn resultaat na 28 dagen.

Na mijn wintersportvakantie die behalve uit skien voornamelijk bestond uit lekker eten en drinken, besloot ik dat het hoog tijd was voor een pas op de plaats. Het voorjaar komt er immers weer aan, en een paar kilootjes gewicht mag ik wel kwijt. Ik besloot daarom de uitdaging aan te gaan en een 28-daagse Detox van Panda Tea te gaan doen. En vandaag vertel ik je wat het resultaat is !

Allereerst, wat is Panda Tea.

Panda Tea is een Frans merk, dat 100% natuurlijke en biologische thee en infusies maakt. De producten zijn samengesteld door een dokter in de farmacie, en een van hun bestsellers is de Panda Tea Detox, waarbij je ’s ochtends en ’s avonds een kopje thee drinkt.

Ik start de kuur op zondag 26.02.2023 en de getallen op die dag zijn als volgt : gewicht : 75,1 kg. en heupomtrek : 106 cm.

De ingredienten van de Morning Boost.

Ik drink gedurende 28 dagen trouw ’s ochtends een kopje Morning Boost-thee voor of tijdens het ontbijt, en ’s avonds een kopje Night Cleanse-thee voor het slapen gaan. De smaak van de beide theetjes vind ik vrij plain, echt kruidenthee-achtig en niet speciaal. De night cleanse heeft als geur menthe, maar ik proef deze niet terug. Hetzelfde geldt voor de geclaimde grapefruit/gember geur van de morning boost.

De ingredienten van de Night Cleanse.

De Panda-verpakking ziet er natuurlijk schattig uit, en de theezakjes zelf zien er ook fraai uit. De zakjes zijn van katoen, en handgenaaid, en ze zitten alle 28 los in de zak. Ze zijn dus niet per stuk verpakt en dat vind ik fijn, dat scheelt weer afval. Alle theezakjes zijn voorzien van een label met daarop een spreuk (in het Frans).

De keiharde cijfers.

Het kost me geen enkele moeite om de thee te drinken, en gedurende de 28 dagen dat de Detox duurt doe ik geen andere dingen dan normaal. Ik eet en drink zoals ik anders zou doen, en sport ook zoals gebruikelijk. Ik merk geen enkele bijwerking van de theetjes. Wel voel ik me minder opgeblazen, en iets lekkerder in mijn vel. Ik ben dan ook reuze benieuwd als ik op 26.03.2023 mijn resultaten ga meten. En die zijn … gewicht : 74,4 kg. en heupomtrek : 101 cm.

Het resultaat is dus : -0,8 kg. en -5 cm. na de aanbevolen 28 dagen. Panda Tea Detox is dus overduidelijk geen wondermiddel, helaas, maar met name het centimerverlies en het feit dat ik lekkerder in mijn vel zit maakt dat ik toch een goed gevoel over deze kuur heb.

Ik kocht de Panda Tea Detox kuur (28 dagen – 56 zakjes) voor EUR 29.90 op de website van Panda Tea. Deze site is Franstalig.

Heb jij wel eens een Detox kuur gevolgd ? En wat waren jouw resultaten ? Liefs, Vera.

5 gedachten over “Panda Tea Detox – mijn resultaat na 28 dagen.

  1. Ziet er schattig uit die zakjes. Ik heb lang geleden een soort detox gedaan met citroen en appelazijn. Daarnaast ook (veel) te weinig gegeten en iedere dag 2 keer gesport. Heb dat een week of 3 vol gehouden en voelde mij toen heel erg ‘schoon’. Wilde ook veel afvallen en dat is toen wel gelukt maar gezond nee dat was het zeker niet. Wanneer ik nu een ‘pas op de plaats’ wil maken drink ik ’s morgens en ’s avonds een beker gemberthee met sinaasappel. (Verse gember schillen, in een glas heet water en wat sinaasappelsap toevoegen. Wel een flink stuk gember anders smaakt het naar niks.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.