My Weekly Diary #11/2023.

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week was een week die rustig begon maar die een heftige wending kreeg. Toch nog onverwacht moest ik namelijk afscheid nemen van mijn moeder.

Maandag.

De nieuwste aanwinst in mijn Starbucks You Are Here-collectie.

Gisteravond laat zijn we teruggekomen uit Disneyland Parijs, en het valt dan ook niet mee als de wekker om 06:00 uur gaat voor mijn DGM-les. Maar ik sleep me uit bed, en na afloop van mijn BodyFlow-lesje, en een kop Morning Boost-thee in mijn mooie nieuwe Disneyland Paris-mok, ben ik toch blij dat ik doorgezet heb. Tijdens mijn werkdag word ik lekker bezig gehouden, gelukkig maar, ik heb geen enkele kans om in te dutten !

Dinsdag.

Na een heerlijke nachtrust sta ik om 06:00 uur alweer te knallen tijdens een DGM-lesje HIIT. Daarna ga ik direct aan het werk, en dat doe ik aan een stuk, gedurende de hele dag. De overuren schieten zo als paddestoelen uit de grond, en ik besluit dan ook ter compensatie een dag vrij in te gaan plannen. Ik heb pas volgende maand tijd daarvoor, maar dat geeft niet, dan kan ik mezelf er al een beetje op verheugen.

Na het werk besluit ik even bij mijn moeder langs te gaan, maar dat bezoekje krijgt een onverwachte wending. Het blijkt namelijk heel erg slecht te gaan met mijn moeder, ze heeft heel veel pijn. Mijn Sis komt ook en wij besluiten de nacht samen bij mama door te brengen.

Mijn slaapplek voor vannacht.

Woensdag en donderdag.

Ontbijtje voor mezelf maken in het woonzorgcentrum van mijn moeder.

Waken, bidden, hopen, huilen, maar zeker ook berusting als mijn moeder uiteindelijk rustig heen gaat. Het is goed zo.

Vrijdag.

Regelen, praten, knopen door hakken, … we zijn er druk mee om mama een mooi afscheid te geven. ‘s Avonds is alles geregeld en dat geeft rust. Als ik naar huis rijd weet ik dat ik de komende dagen de tijd kan nemen om weer een beetje tot mezelf te komen.

Voor ik naar huis vertrek laat ik eerst nog een roos voor mijn moeder achter op de plek waar zij volgende week begraven wordt.

Zaterdag.

De koptekst zegt het al … de les van vandaag is saai !

Ik voel me goed, en ik besluit vandaag dan ook gewoon de invulling te geven die in mijn agenda genoteerd staat. In de ochtend ga ik naar mijn cursus HOE BELEGGEN, maar ik merk dat ik moeite heb de informatie op te nemen. Wellicht komt het door het onderwerp vandaag (“holdings”), wellicht door mijn staat-van-zijn, maar hoe dan ook, ik vind de les weinig boeiend.

Wat boeiender is, is de bingo-marathon ‘s middags en ‘s avonds met mijn lieve vriendin. De afleiding doet me goed.

Ik ga zonder geldwinst, maar mét een mooie Nijntje-etui, en een food baby naar huis.

Zondag.

En vandaag houd ik mijn gemak. Ik slaap uit, ga een stukje wandelen, maar voor de rest keer ik even in mijn eigen bubbel.

Komende week heb ik rouwverlof, en ga ik definitief afscheid nemen van mijn moeder. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera.

8 gedachten over “My Weekly Diary #11/2023.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.