Ik ging naar de dm drogist en nam mee …

Ook dit jaar reden wij in 2-en naar onze wintersportbestemming en overnachtten wij de eerste nacht in Bregenz, en laat daar nou een dm drogist zitten ! Uiteraard ging ik daar even heen, en vandaag laat ik je zien wat ik allemaal kocht :

Boost your mascara primer, EUR 2,95.

Extra volume en lengte op mijn wimpers vind ik wel fijn, en ik ben dan ook benieuwd wat deze primer gaat doen !

Balea Vital 5-in-1 oogcreme, 15 ml., EUR 4,25.

Na aankoop heb ik deze creme direct in gebruik genomen, maar inmiddels heb ik het gebruik gestaakt. Qua werking doet deze creme namelijk helaas niets voor mij, sterker nog, hij lijkt het gedeelte onder mijn ogen extra uit te drogen.

Balea Aqua sheet mask, EUR 0,95.

Extra hydratie voor de gezichtshuid is altijd goed.

Balea Milky Cocos sheet mask, EUR 0,95.

Ik ben gek op de geur van kokos, en dat is eigenlijk de voornaamste reden waarom ik dit masker kocht.

Balea sheet mask ijsbeer, EUR 1,95.

En de schattige verpakking en looks van dit sheet mask made me buy this one …

Balea make-up reinigingsdoekjes, 25 stuks, EUR 1,25.

Ik weet dat de werking van deze doekjes discutabel is, maar ik vind het soms toch wel handig ze te gebruiken.

Balea deodorant 5-in-1, 200 ml, EUR 1,25.

Met name de bescherming van mijn witte en zwarte kleding vind ik belangrijk, buiten het effectief beschermen tegen transpiratie natuurlijk. Ik ben erg benieuwd naar de werking.

Balea badkristallen, 80 gram, EUR 0,75.

De laatste tijd lig ik meerdere malen per week lekker lang in bad, en ik verheug me nu al op de geur en werking van deze kristallen.

Balea badpoeder, 60 gram, EUR 0,75.

Ik heb geen idee wat badpoeder is, maar daar zal ik snel genoeg achter gaan komen !

Balea badzout, 80 gram, EUR 0,75.

En dit badzout met de geur van granaatappel en sinaasappel lijkt me ook heerlijk.

Balea Kids douche-en-shampoo-ineen, 300 ml., EUR 0,85.

Deze douche en shampoo ineen lijkt mij ideaal voor snelle opfrisbeurt na het sporten.

Balea Kids, 4-in-1, 300 ml., EUR 1,15.

En bij dit product zit de conditioner voor na het haren wassen ook nog in het product, ideaal voor in mijn sporttas dus.

Barnangen oil intense handcreme, 75 ml., EUR 2,95.

Ik ken het merk niet maar aangezien het uit de Nordics komt, zal het vast goede verzorging en bescherming bieden, iets wat ik in de wintertijd altijd kan gebruiken. Ik heb namelijk nogal een droge huid.

Balea handzeep, 300 ml., EUR 1,25.

Te schattig, deze verpakking. En ik ben erg benieuwd naar de geclaimde magische geur.

Denk-mit Hygiene-spoeling, EUR 1,95.

Ik zag dit product dat ervoor zorgt dat je was op lagere temperaturen ook hygienisch schoon wordt bij mijn collega blogger Annette, en ik besloot het direct op mijn To-Shop-lijstje te schrijven. Dank voor de tip Annette !

Verjaardagskaarsjes, EUR 0,95.

Voor op het taartje ter ere van Little Miss C’s 14-de verjaardag.

Tissues 4 laags, 30×10, EUR 3,15.

En pakjes zakdoekjes komen altijd wel van pas.

Kom jij wel eens bij de dm ? Liefs, Vera.

3 gedachten over “Ik ging naar de dm drogist en nam mee …

 1. Wel 24 kaarsjes maar slechts 12 houders én Little Miss C werd 14 toch:-) Je had vast nog houders. Wel benieuwd naar de deodorant gebruik nu zoiets van Nivea maar die kost hier 5,49 koop ‘m meestal in een actie van 1+1 maar toch. Bizar die prijzen bij de DM wil graag een serum van L’Oreal hebben en die is bij de DM zelfs goedkoper dan in een 1+1 actie in NL. Voor het laatst begin januari geweest dus wel weer eens zin in. Wanneer ik erg moe ben (of geen zin) gebruik ik die doekjes ook wel eens altijd nog beter dan je make-up laten zitten toch. Fijn weekend.

  Geliked door 1 persoon

  1. Oplettend Ilona! Ik had een enkel los kaarsje telkens op haar eten die dag gedaan, en op haar “echte” taart een 1 en 4. Onder het mom van “je kunt nooit genoeg kaarsjes hebben”! Ik laat je weten hoe de deo bevallen is. Fijn weekend, xx

   Like

 2. Ja groot fan van de hygiene spoeler 🙂 ook van zo’n enorm pak zakdoekjes die neem ik ook altijd mee haha leuke printjes hebben ze altijd ook afgestemd op het seizoen. Jammer van de oogcreme. Ik heb er nu 1 in gebruik van elemis geen budget variant helaas maar wel superfijn. Het is wellicht een concurrent voor mijn IT cosmetics oogcreme die ik al jaren gebruik. Zal er wellicht om gaan hangen welke ik voor de beste prijs kan gaan scoren 😉

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.