My Weekly Diary #9/2023.

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week was een heuse feestweek, met 4 feestjes, 3 vrije dagen, en 2 etentjes buiten de deur. Je leest dit (en meer) in My Weekly Diary.

Maandag.

Feestontbijtje met cadeaus en taartjes voor Little Miss C.

De dag begint met een feestelijk ontbijtje voor Little Miss C die vandaag 14 is geworden. En de dag eindigt met een diner-voor-drie omdat Mr C en ik vandaag 24 jaar getrouwd zijn. Met recht een feestdag dus, deze 27ste februari !

Dinsdag.

En hoewel er niks te vieren is, voelt vandaag toch ook een beetje als een feestdag. Ik heb namelijk nog vrij van mijn werk en maak er een lekker dagje me-time van. Zo ga ik onder andere uitgebreid shoppen bij de Bijenkorf, een van mijn favoriete winkels.

Ik slaag helaas niet voor mijn missie (t.w. een broekpak) maar kom desalniettemin met leuke aankopen thuis.

Woensdag.

Mijn parttime dag en tevens de laatste dag van mijn vakantie … morgen mag ik weer aan het werk … Maar vandaag geniet ik nog even volop van de vrije tijd en het lekkere frisse lenteweer. Ik rommel wat in en om het huis, doe alvast wat boodschappen voor Little Miss C’s b-day party zaterdag, en verder besteed ik de nodige tijd aan mezelf. Ik ga een uurtje hardlopen in het bos, neem een lekker lang schuimbad, lees een aantal hoofdstukken in mijn boek “It Starts With Us”, en geniet van een aflevering van de hilarische podcast “Grootste Liefde”.

Ik moest echt keihard lachen om de toonzetting van deze aflevering.

‘s Avonds neem ik deel aan een evenement van de Dear Good Morning community om de maand maart goed in te luiden. Binnen de community maken we afspraken met elkaar om individuele challenges aan te gaan voor de duur van 30 dagen. Mijn challenge bestaat uit een aantal onderdelen : 1. 10 minuten breintraining per dag, 2. dagelijks 1 minuut planken, en 3. mee doen aan de DGM live lessen op maandag, dinsdag en donderdag.

Donderdag.

En in het kader van mijn challenge staat mijn wekker om 06.15 uur om om 06:30 uur mee te kunnen doen met de live les Tone On Thursday. Een heerlijk begin van de (werk-)dag. Na een lekkere douche en het maken van mijn smoothie vertrek ik naar kantoor, waar ik aan een stuk door aan het werk ben. Er is veel gebeurd de afgelopen 2 weken, en er ligt aardig wat werk op me te wachten.

Standaard.

‘s Avonds hang ik tijden met mijn lieve Sis aan de lijn, en maken we onder andere plannen voor fotosessies in een Eternal Pool.

Vrijdag.

Een lekkere thuiswerkdag vandaag waarin ik alle losse eindje van mijn verlof weggewerkt krijg, en ook nog tijd heb voor een uurtje banen zwemmen. ’s Avonds houden we ons Tapas&Film-avondje en kijken we in aanloop op Mr C’s verjaardagscadeau naar Back To The Future.

Omdat ik wat last heb van mijn heup besluit ik vandaag een uurtje te gaan zwemmen in plaats van te hardlopen.

Zaterdag.

Enorm leerzaam, deze cursus Beleggen.

De wekker staat vroeg omdat ik wat voorbereidingen wil doen voor Little Miss C’s verjaardagsfeestje dat we vandaag thuis vieren, en ik de ochtend wel gewoon naar mijn cursus Beleggen wil gaan. En zo komt het dat ik om 07:00 uur al wortel-pompoensoep en andere hapjes sta te maken. Om 09:00 uur vertrek ik naar de cursuslocatie, en om 13:00 uur ben ik terug thuis waarna het verjaardagsfeestje los barst. Het is een gezellig gebeuren, en Little Miss C wordt goed verwend. Kortom : het is een gezellige dag.

Zondag.

En vandaag vieren we de 81-ste verjaardag van mijn moeder. Als cadeau geven we haar een aantal mooie edelstenen. Na het bezoek aan mijn moeder gaan we lekker uit eten, uiteraard zonder mijn moeder, maar in gedachten is ze er zeker bij.

Prijswinnend Oostenrijks kersentaartje.

Komende week staat er nóg een verjaardagsfeestje op het programma, en ga ik met mijn werk naar Disneyland Paris ! Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera.

Een gedachte over “My Weekly Diary #9/2023.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.