03.03.2023 : dingen waar ik blij van word.

Geluk zit in de kleine dingen. Bewust stilstaan bij de kleine dingen die je gelukkig maken, maakt gelukkig. En vandaag deel ik de dingen waar ik de afgelopen periode gelukkig van werd :

♥ mijn eerste €20.- rendement ♥ Valk ♥ het nummer Magia van Eros Ramazzotti ♥ hardlopen ♥ mijn lieve volgers ♥ lekker rommelen en opruimen en restylen ♥ mijn hardloop-herinneringen-boek ♥ Valentijnrun ♥ lunchen bij O. ♥ Johnny Doodle witte chocolade crème brûlée ♥ toeren in de Fiat Cinquecento ♥ snorkelen op de bovenwindse eilanden ♥ pizza eten bij Pizza Project ♥ Battito Infinito ♥ Ischgl ♥ Spijt van jou van Colleen Hoover ♥ shoppen bij de DM ♥ rijden in een Porsche Cayenne S ♥ het geluid van knisperende sneeuw onder mijn skilatten ♥ Wiener Schnitzel mit Pommes ♥ Aperol Spritz ♥ kuikentjes ♥ It Ends With Us van Colleen Hoover ♥ Denksport Varia 3* ♥ naar Libelle Zomerweek met Sis ♥ naar Maroon 5 in juni ♥ dat de lente in de lucht hangt ♥ Vichy ♥ Charlotte Labee ♥ 1-minute plank ♥ Denksport 3* ♥ Dear Good Morning ♥ mijn nieuwe ochtend- en avondroutine ♥ Mel Robbins ♥ bloginspiratie ♥ mijn gezin ♥ kaarsjes ♥ op girls’ trip naar Bonaire in augustus.

Waar werd jij gelukkig van, de afgelopen tijd ? Ik lees het graag in de comments ! Liefs, Vera.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.