London, Baby ! Mijn To Do’s.

Little Miss C en ik gaven Mr C voor zijn 55-ste verjaardag een reisje met ons naar London cadeau, hoe leuk is dat ! En hoe leuk is het ook dat Mr C vrij makkelijk is als het op de invulling van zijn reisje aan komt. Als Little Miss C en ik maar genieten, dan is hij ook blij, nouuu dat laten we ons geen twee keer zeggen natuurlijk ! Hieronder dan ook de dingen die ik heel graag wil gaan doen als wij volgende maand 4 hele dagen in Londen zijn.

Afternoon Tea (en voor mij Prosecco ;-)).

Ikzelf ben al eens in London geweest, maar Mr C en Little Miss C niet, en dus gaan we ook even lekker op de toeristische toer. Ik boekte hiervoor vanuit huis al de Londen : Afternoon Tea Bus Tour : beleef een unieke afternoon-tea ervaring en geniet van de beste bezienswaardigheden van London tijdens een klassieke dubbeldekkerbustour. Geniet van een fantastisch uitzicht terwijl je je tegoed doet aan zoete en hartige lekkernijen en een glas Prosecco (of frisdrank).
En als je mij al langer volgt, dan weet je dat dat glas prosecco made me do it 🙂

King’s Cross Station.

Als Harry Potter fans moeten we natuurlijk even langs het King’s Cross station waar je bij platform 9 3/4 een actiefoto kunt schieten. En ook een bezoekje aan Paddington Station om het beeld van beertje Paddington te zien staat op het programma.

Shop Till We Drop.

Harrods, Selfridges, Liberty London, the 121 Regent Street flagship store van Burberry, en sowieso de gehele Regent Street, Oxford Street, wat Little Miss C en mij betreft gaan we ze allemaal af ! En geen medelijden met Mr C hoor, als er een ook van shoppen houdt is hij het !

Naar het theater.

Behalve de tickets en het hotel waren kaartjes voor een theatervoorstelling onderdeel van het cadeau. Ik boekte tickets voor Back To The Future : The Musical !; een film die Mr C ontelbare keren gezien heeft. Ik weet dan ook zeker dat hij dit een goede keuze vindt.

En gelukkig blijft er ook voldoende tijd over om Mr C’s wensenlijstje af te werken, en tevens te doen waar we op dat moment zin in hebben. Het is per slot van rekening ook een mini-break, en om nou alles van te voren al ingepland te hebben …

Ben jij wel eens in London geweest ? En heb jij nog leuke tips voor ons ? Liefs, Vera.

7 gedachten over “London, Baby ! Mijn To Do’s.

  1. Ik ga, als het kan, wel 1x per jaar naar Londen en ja daar hoort ook een musical bij. Zo’n leuke stad! Staat Camden town ook op het lijstje?

    Like

  2. Londen is fantastisch en ik heb vooral enorm genoten van de diner cruise.. Op de boot eten met prachtige muziek in combinatie met je uitzicht bezorgt je werkelijk kippenvel 🥰🥰🥰🥰
    Ik wens jullie alvast heel veel plezier! ❤️

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.