Uitslag Winactie !

Allereerst : wat een leuke reacties heb ik mogen ontvangen naar aanleiding van mijn 7-jarig bestaan, en de daaraan gekoppelde winactie, dank jullie wel daarvoor ! En natuurlijk ook een hartelijk welkom aan alle nieuwe volgers die ik heb mogen verwelkomen. Super !

En de winnaar is …

Vanmorgen was het tijd om aan de slag te gaan met een random lootjestrekprogramma om de winnaar te bepalen, en de gelukkige die daaruit rolde is …

Isabel, van harte gefeliciteerd! Graag ontvang ik jouw NAW-gegevens op vera@forever38.com.

Houd mijn blog in de gaten !

Omdat ik erg veel plezier beleefd heb aan deze winactie heb ik gauw weer een toffe winactie voor jullie klaarstaan. Houd mijn blog dus in de gaten, of word volger via WordPress, of Instagram, dan word je automatisch op de hoogte gesteld van mijn nieuwe artikelen.

Liefs, Vera.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.