My Weekly Diary #6/2023.

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week kwam ik in tropische sferen, las ik in één weekend een boek uit, en deed ik mee aan een liefdevolle run. Je leest dit (en meer) in My Weekly Diary.

Maandag.

Vandaag is de dag waar ik al een hele tijd tegen op zie, ik zit vandaag namelijk van 09:00 tot 17:30 uur aan een stuk door in (verschillende) meetings. Wat ik al voorzien had, is werkelijkheid, ik ben einde dag ontzettend gaar, maar gelukkig waren de meetings wel dynamisch, dus ik heb nog iets van energie over. ’s Avonds maak ik wat tijd om lekker creatief bezig te zijn, en een start te maken met mijn hardloop-herinneringen-boek. Even mijn hersenen tot rust brengen.

Ik ben de startnummers van de hardloopwedstrijden waar ik in de afgelopen jaren aan meegedaan heb aan het organiseren om ze vervolgens in een mooi scrapboek te plakken. En ja, ik heb ze nog allemaal (ik deed van 2013 tot heden mee aan 88 wedstrijden) !

Dinsdag.

Een standaard dag @theoffice vandaag, en ook voor wat betreft de avond valt er weinig spannends te melden. Hoewel …. ik kijk ’s avonds naar onze zomervakantiebestemming. We starten bij Kroatië maar belanden vervolgens bij Bonaire, en tja, bij het zien van de plaatjes van die laatste zijn we eigenlijk meteen verkocht …

Dit wil ik!

Woensdag.

The Bachelorette.

Mijn part-time dag die ik invul met behoorlijk wat me-time. Ik ga een uurtje hardlopen, kijk 2 afleveringen MAFS vooruit op Videoland, en start met de Bachelorette. Wat een lieve meid is die Sylvia zeg, ik gun haar oprecht een leuke man.

Donderdag.

Een lange werkdag, een bijzonder functioneringsgesprek, maar ook een heerlijk onderhoud waarin o.a. het verschil in snorkelen op de boven- en benedenwindse eilanden aan de orde komt. Dit vat mijn dag wel ongeveer samen.

Flamingo’s spotten, en snorkelen. Het zijn 2 dingen die ik op Bonaire af zou willen vinken. Hoewel Sint Eustatius of Saint-Barthélemy inmiddels ook aangenaam klinken … #luxeproblemen

Vrijdag.

Een overzichtelijke werkdag op locatie, een luxe lunch aan het strand, en ’s avonds gaan we met z’n 3-tjes eten bij de Mac. Ik kom hier echt weinig maar als ik er dan ben, dan leef ik me uit ook. Naast de frietjes blijven de aardbeien milkshake en de Chili Chicken favoriet.

Verder start ik in het boek dat ik voor mezelf kocht; “Mijn belofte aan jou” van Colleen Hoover. De schrijfstijl pakt me direct, en ik zit een groot deel van de avond aaneengesloten in mijn boek gedoken.

In de ban van dit boek.

Zaterdag.

Mijn cursus Beleggen gaat niet door vanwege ziekte van de leraar, dus ik heb ineens een vrije ochtend. Ik besluit die in te vullen met huishoudelijke bezigheden. Ik ga immers volgende week op vakantie en dan wil ik altijd graag mijn huisje schoon hebben. ’s Middags ga ik naar de stad en ik ga in stijl. Mr C’s auto staat in de garage en als huurwagen heeft ie een Fiat Cinquecento gekregen. Je snapt, daar maak ik de blits mee.

Kijk dan wat een dotje!

‘s Avonds kan ik niet wachten verder te gaan in mijn boek. Wat een heerlijk verhaal.

Zondag.

En vandaag vertrek ik vroeg richting Antwerpen voor de jaarlijkse Valentijnrun; een recreatief loopevenement in het Rivierenhof (het grootste park in Antwerpen) waar veel deelnemers zich hartverwarmend verkleed in Valentijnthema voor uitgedost hebben. Ikzelf heb het rustig gehouden, met een enkel hartje hier en daar.

De run gaat lekker, mijn gemiddeld tempo is 6”01, alleen finish ik al op 9,14 km omdat ik de weg kwijt geraakt ben onderweg (ik was niet de enige hoor; de routeaanduiding was een beetje onlogisch en rommelig). Niet erg, des te eerder kan ik naar huis om mijn boek uit te lezen, hahaha !

Recupereren doen we lekker op z’n Belgisch met een Kriek !

Komende week hoef ik maar 2 dagen te werken, ga ik naar het concert van mijn grootste idool, en vertrekken wij op wintersport ! Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Oh, trouwens … ik maak morgen de uitslag van mijn winactie bekend; mocht je nog kans willen maken op het armbandje … je kunt nog tot en met vandaag een reactie achterlaten !

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera.

4 gedachten over “My Weekly Diary #6/2023.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.