Review geurkaars Aroma Zen&Tea (Action).

Ik kocht m, omdat ie me obviously aan die heerlijke, veel te dure Yankee Candles deed denken. En vandaag vertel ik je of ie qua geur- en brandeigenschappen ook maar een beetje in de buurt komt !

Bij de geur Zen&Tea kan ik me weinig voorstellen en als ik mijn neus in het glaasje steek dan klopt dat ook wel. Er komt me een weeige, nietszeggende, doch niet onaangename geur tegemoet. Tijdens het branden echter komt me geen enkele geur tegemoet. Behalve als ik mijn neus even vlakbij de vlam houd, maar ja, wie gaat zo bij een geurkaars zitten ?!

Qua brandeigenschappen is de kaars prima. De vlam is rustig, en de kaars smelt consistent en gelijkmatig, als je ‘m de tijd daarvoor geeft en niet telkens na korte tijd uitblaast.

Het etiket laat zich overigens heel makkelijk verwijderen waardoor je het potje als de kaars op is, makkelijk kunt gebruiken voor andere doeleinden. Ik heb dat wel gedaan, het potje met het dekseltje is superschattig.

Het etiket laat zich gemakkelijk, zonder lijmresten achter te laten, verwijderen.

Kortom : deze Aroma Zen&Tea is een leuk kaarsje in een grappig potje voor 1 euro, het is een leuk koopje. Maar een geurkaars is het niet. En bij de Yankee Candle komt ie al helemaal niet in de buurt …

Ik kocht de Aroma Zen&Tea geurkaars (brandtijd 14 uur) voor EUR 0,99 bij Action.

2 gedachten over “Review geurkaars Aroma Zen&Tea (Action).

 1. Jammer! Bij Ikea hebben ze ook altijd van die geurkaarsen die heerlijk ruiken. Meerdere malen ‘ingetrapt’. Thuis aangestoken rook het naar niks/nada zelfs niet op het toilet. Ik vind de geurkaarsen van Bath&Bodyworks eigenlijk het lekkerste of kaarsen van Zara of Yankee candle maar van de laatste spreekt de verpakking mij minder aan, bij de Aldi hadden ze rond Kerst ook dupes van Yankee Candle maar was te laat alles uitverkocht. The Independant schreef er een artikel over.
  https://www.independent.co.uk/extras/indybest/house-garden/aldi-yankee-candle-dupe-b2226531.html
  Tenslotte: ook lekker de geurkaarsen van de Hema maar die zijn volgens mij ook rond de 10 á 12 Euro.
  Fijn weekend!

  Like

  1. Jaaa die van B&BW zijn en blijven favoriet, je hoeft ze maar voor een korte tijd aan te steken om van die heerlijke geur te kunnen genieten. Ik blijf echter op zoek naar goedkope pareltjes, liefst voor maar een paar euro. Fijne zondag !
   xx

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.