My Weekly Diary #50/2022.

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week waren mijn ochtenden weer eens productief, leerde ik een aantal collega’s beter kennen, en genoot ik van “Dubieuze Nachten”. Je leest dit (en meer) in My Weekly Diary.

Maandag.

Ik start de dag met een DGM-lesje Yin Yoga om 06:30 uur, de eerste weer na een heeeel lange tijd, en gedurende de dag zit ik in een heerlijke flow. Wat is het toch fijn om de dag zo te beginnen, en waarom heb ik dit toch geen prioriteit gemaakt, de afgelopen weken ? Hoe dan ook, ik neem me voor dit echt vaker te gaan doen, en schrijf me dan ook meteen in voor de lessen voor de rest van de week.

Mijn werkdag verloopt goed, er ligt aardig wat werk van afgelopen week op me te wachten, maar ik krijg het allemaal af, en met een goed gevoel start ik aan mijn avond.

Als dank voor verrichte werkzaamheden krijg ik een fikse fles champagne. En laat dat nou net mijn lievelingsdrankje zijn !

Dinsdag.

De ochtend start om 05:45 uur als mijn wekker gaat voor een DGM HIIT-les, en het is weer heerlijk zweten! Na een lekkere douche vertrek ik rap naar kantoor waar ik de hele ochtend van meeting naar meeting vlieg. ‘s Middags vertrek ik naar huis om ongestoord wat zaken af te handelen en uit te werken. Kortom, het is weer een drukbezette (werk-)dag vandaag.

‘s Avonds vul ik de Herfst-sectie van Het Kleine-Dingen-Boek in, net op de valreep, … dit hoofdstuk loopt namelijk tot 20 december !

Eén van de vragen waar ik antwoord op gaf.

Woensdag.

Mijn part-time dag vandaag, die ik lekker rustig invul. Ik sport wat, blog wat, lees wat, doe wat in het huishouden, en help Little Miss C wat met haar examenvoorbereiding Nederlands. ’s Avonds ga ik lekker uitgebreid in bad, en duik ik vroeg onder de wol. Ik had dit rustige dagje echt even nodig.

-4 graden Celsius, windvrij, glazig zonnetje, en een bevroren ondergrond die kraakt bij elke stap die ik zet. Genieten !

Donderdag.

De dag start met een lastig gesprek, dat ik op mijn initiatief met een collega voer. Het gesprek verloopt prima, maar ik merk gedurende de dag dat het toch zo z’n impact heeft. Om 15:30 uur mag ik mijn computer alweer afsluiten om naar Breda te gaan, waar het X-Mas dinner van onze afdeling plaats vindt. Ik vermaak me prima, eet en drink smakelijk, en klets met een aantal collega’s waar ik normaal gesproken nooit zo’n contact mee heb. Erg leuk !

De locatie van ons X-Mas Dinner: Bleue Bar Bistro in Breda.

Op de weg terug naar huis rijd ik nog even door de McDrive …oepss… iets wat ik echt bijna nooit doe, maar waar ik nu ineens zo’n trek in heb !

Vrijdag.

Een prima (thuis-)werkdag en daarna een afspraak bij de tandarts om 2 gaatjes (boven en onder, aan dezelfde kant) te laten vullen. Aansluitend ga ik de stad in, even een koffietje drinken en op zoek naar wat inspiratie voor kerstcadeautjes; de stash onder de boom is nog maar schamel … Vanwege examenstress skippen we ons wekelijkse Film/Tapas-avondje; even prioriteiten stellen.

Er kan nog meer bij!

Zaterdag.

Een drukbezette ochtend, maar vanaf een uur of 15:00 is het family-time ! We rijden richting Haarzuilens (Utrecht) waar we kaartjes hebben voor Lumineuze Nachten (of, zoals Little Miss C consequent zei “Dubieuze Nachten”) in Kasteel de Haar. We gaan eerst lekker borrelen, en na de sprookjesachtige maar ijskoude wandeling is het heerlijk opwarmen in het Italiaanse restaurant waar wij heerlijk eten.

Sprookjesachtig verlicht.

Eigenlijk zouden we een nachtje overnachten in de buurt, en morgen uitgebreid ontbijten, maar gezien Little Miss C’s examenweek hebben we besloten dit te annuleren. We rijden dan ook gewoon richting huis, en eigenlijk is dat ook helemaal prima zo. Dat weekendje weg houden we lekker tegoed.

Zondag.

En vandaag zijn we dus thuis. Ik help Little Miss C met haar voorbereidingen voor het examen Latijn, morgen, en loop ‘s middags ook nog lekker een uurtje hard. ‘s Avonds kijken we Aristocats, een film die Little Miss C verplicht moet kijken voor haar examen Geschiedenis, dinsdag, en wij kijken gezellig mee. Altijd leuk, een Disney-film !

Een oudje, maar ik vind m nog steeds zo leuk.

Komende week is het natuurlijk al Kerst … pfff… hoe dan ?! Ik moet nog van alles regelen, cadeautjes kopen, boodschappen doen, en ook nog gewoon werken. Hoe ik het allemaal moet gaan regelen, geen idee, maar ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera.

2 gedachten over “My Weekly Diary #50/2022.

  1. Ziet er prachtig uit (wonen we niet zover vandaan) Ed gaat daar vaak foto’s maken. Succes voor Little Miss C. met de examens, maar komt vast helemaal goed! Fijne week.

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik ben ook nog niet klaar voor de kerst haha het komt te snel. Ik moet deze week ook gewoon werken dus het zal even passen en meten worden maar vast wel lukken uiteindelijk. Leuk dat je bij Kasteel de haar bent geweest ziet er prachtig uit.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.