My Weekly Diary #49/2022.

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week was ik in Parijs, vloeide de champagne rijkelijk, en shopte ik me een slag in de rondte. Je leest dit (en meer) in My Weekly Diary.

Maandag.

De ochtend werk ik thuis en rond het middaguur ga ik mijn koffertje inpakken. Ik vertrek namelijk naar Parijs, waar ik voor mijn werk 2 dagen op een beurs zal staan, en aansluitend 2 dagen privé zal verblijven. Zin in !!

Bon appétit.

Na aankomst in Parijs mag ik direct aanschuiven bij het diner, en aansluitend gaan we met onze crew nog even borrelen in de hotelbar.

Dinsdag.

Een supergoede eerste beursdag met een geweldige energie en sfeer, onverwachte bezoekjes en ontmoetingen, en aansluitend een diner met alle Business Groepen van het bedrijf waar ik werk. Ik geniet met volle teugen.

‘s Avonds proosten we met champagne op een geslaagde eerste beursdag.

Woensdag.

Ennn … actie!

Mijn tweede en laatste beursdag, en ik heb er weer zin in. De dag vliegt voorbij, en ‘s avonds sluit ik aan bij een aantal collega’s van een andere Business Group.

Eerst gaan we naar de Eiffeltoren, waarna we na een stadswandeling door sprookjesachtig verlicht Parijs tot in de late uurtjes eten en drinken in de buddha-bar. De afsluiter van mijn werkgedeelte in Parijs had niet beter kunnen zijn.

Heerlijk gegeten, gedronken, gebabbeld, en genoten in de buddha-bar.

Donderdag.

Vandaag slaap ik wat uit, en daarna ga ik met de taxi naar het hotel dat ik privé geboekt. Mijn kamer is nog niet beschikbaar, maar ik kan wel alvast mijn koffer daar achterlaten.

Privé verblijf ik in Hôtel Beige, een boutique hotel in het 9e arrondissement.

Als eerste vertrek ik vandaag richting Place de la Concorde, een van mijn lievelingsplekken. Ik haal er herinneringen op, geniet van de mooie vergezichten, loop een stukje door de Jardin des Tuileries en drink een koffietje bij Café Kitsuné.

Een klein gedeelte van een van de etalages van Galeries Lafayette, met bewegende bomen en andere animaties; hoe langer ik keek hoe meer ik zag!

‘s Middags ben ik te vinden bij Galeries Lafayette, waar ik geniet van de prachtig versierde etalages, de vele lampjes, en natuurlijk de leuke waar die er te koop is. Ik kom met een flinke buit naar buiten.

Een deel van mijn buit …

Vrijdag.

De ochtend spendeer ik in de omgeving (lees: winkels) rondom mijn hotel, en daarna is het alweer tijd om naar Gare du Nord te vertrekken voor de Thalys, terug naar huis. Maar niet nadat ik eerst geluncht heb met een soupe à l’oignon gratinée à la parisienne en een glas rosé champagne. Een waardig afscheidsmaal dacht ik zo!

De terugreis verloopt helaas niet helemaal vlekkeloos. Vanaf Bruxelles Midi heb ik een vertraging van 25 minuten en richting het einde van de rit strandt de trein waardoor we eerst een half uur in een koude coupé zitten, en daarna blauwbekkend op het perron op een vervangende trein moeten wachten. Wat een armoe …

Gestrand …

Zaterdag.

Hoe toevallig toepassend, deze tekst!

‘s Ochtends help ik Little Miss C met de voorbereiding voor haar examen Frans, komende week, en ‘s middags vertrek ik naar Huizen, naar de LK store waar ik mijn mooie Amara kamerjas met teddyvoering op haal.

Heerlijk warm, deze kamerjas met teddy voering, zeker met de huidige energieprijzen van toegevoegde waarde!

Zondag.

En vandaag vertrekken we naar Nederland, waar we eerst bij mijn moeder langs gaan en een gezellig kerstboompje optuigen. Daarna rijden we door naar Zaandam, waar we in het Zaantheater genieten van Kruimeltje – de musical. Aansluitend gaan we met de familie eten ter ere van de 51ste verjaardag van mijn zwager.

Kruimeltje en hond Noor.

Komende week heb ik een X-Mas Dinner, moet ik 2 gaatjes laten vullen door de tandarts, en ga ik naar de Lumineuze Nachten van Kasteel de Haar. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera.

Een gedachte over “My Weekly Diary #49/2022.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.