Review kleine geurkaars in blikje van H&M Home.

Toen ik onlangs bij H&M Home was, zag ik een stelling met geurkaarsjes in een blikje staan. Er waren 2 soorten : een witte met denneboompjes als decoratie en de geur Orange Saffron, en een roze variant met de geur Woodland en oldtimers met een kerstboom op het dak. Ik vond de laatste het leukst, vandaag vertel ik je of ‘ie behalve een leuke look ook goede brandeigenschappen heeft.

Allereerst vind ik het blikje er heerlijk Kersterig en stijlvol uitzien. Het gouden blikje heeft een etiket met een roze tekstprint op het deksel, en rondom afbeeldingen van roze oldtimers met een gedecoreerde kerstboom op het dak. De kaars zelf heeft een witte kleur, en de geur “Woodland” ruikt zoet en zacht, een beetje creme-achtig.

Dit was de andere variant, ook cute toch!

Persoonlijk viel ik dus voor de looks van het ronde tinnen blikje met deksel. Graag wil ik deze achteraf gebruiken om kleine spulletjes in te bewaren. Note : helaas blijkt het etiket van het deksel er niet zonder slag of stoot af te gaan, dus mocht jij dit ook willen, houd daar dan rekening mee.

Na het aansteken geeft de kaars een heerlijke geur af, die ook in een water grotere ruimte prima te ruiken is. De vlam is rustig bij het branden en de kaars brandt mooi vlak, als je ‘m daar de tijd voor geeft en niet telkens na een half uur uitblaast.

Kortom, het is een heerlijk ruikend kaarsje in een fraai blikje. Ook leuk om als klein cadeautje te geven met een lieve Kerstwens erbij.

Ik kocht deze geurkaars (ca. 10 branduren) voor € 2,99 bij H&M Home.

Brand jij vaak kaarsen ? En dan het hele jaar, of alleen op koude, donkere dagen ? -x-

Een gedachte over “Review kleine geurkaars in blikje van H&M Home.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.