12.12.2022 : dingen waar ik blij van word.

Geluk zit in de kleine dingen. Bewust stilstaan bij de kleine dingen die je gelukkig maken, maakt gelukkig. En vandaag deel ik de dingen waar ik de afgelopen periode gelukkig van werd :

♥ Ticket to Paradise ♥ Breda ♥ Hôtel Beige ♥ Latte ♥ mijn lieve volgers ♥ Brabantse worstenbroodjes ♥ Johnny Doodle Salty Caramel Fudge ♥ LVOE ♥ kaasfondue ♥ Antwerp Urban Trail ♥ Special Forces VIPS : Wie Durft Wint ♥ Cafe Kitsuné ♥ running therapy ♥ dat ik mijn ogen heb laten laseren ♥ RAPAPAPA ♥ wandelen ♥ Transformatie Roadmap ♥ Iceland Laugavegur Trail ♥ Bossche Bol van Jan de Groot ♥ mascara met klonten ♥ Sis ♥ plakwijn ♥ beige Anine Bing Sport trui ♥ zwarte Anine Bing Sport trui ♥ die eerste oliebol van het jaar ♥ le petit Gorille ♥ champagne ♥ op de FIE staan ♥ Buddha-Bar ♥ Paris ♥ Über ♥ Gucci Flora ♥ bubbels ♥ Notre Dame de Lorette ♥ macarons ♥ mijn gevoerde Amara kamerjas van Lot Keckeis – The Stories ♥ toevalligheden ♥ Pakjesavond.

Waar werd jij gelukkig van, de afgelopen tijd ? Ik lees het graag in de comments ! Liefs, Vera.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.