My Weekly Diary #48/2022.

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week was ik flink en-route, werd ik getrakteerd op een borrel, American-style, en vierde ik Pakjesavond. Je leest dit (en meer) in My Weekly Diary.

Maandag.

De werktafels van onze meeting locatie waren gebrand met illustraties; erg leuk vind ik dit soort details.

De ochtend werk ik thuis, en ’s middags vertrek ik naar een externe locatie om daar met het MT verder te werken aan de Transformatie die is ingezet. De sessie eindigt om 22:00 uur, later dan gepland (what else is new …), maar er zijn mooie stappen gezet dus dat maakt een hoop goed. Morgen gaan we verder !

Dinsdag.

3-0 …

En vandaag ben ik weer een dag extern, en weer op een andere locatie. Ik tour zo heel wat af, haha. Tussen de check-out en het diner pakken we wat tijd voor een borrel en de wedstrijd NED-QAT, en als ik ’s avonds in mijn wagen naar huis rijd, doe ik dat met een voldaan gevoel. ‘s Avonds log ik nog een uurtje in om de meest urgente mails af te handelen, en wat zaken in werking te zetten.

Woensdag.

Met twee dagen extern, en morgen weer een sessie in het verschiet, ligt er aardig wat werkachterstand op mij te wachten, en daarom log ik vandaag, al is het mijn parttime dag, toch maar even in. Ik houd het wel bij de ochtend alleen en ’s middags besteed ik wat tijd aan het huishouden, mijn gezin, hardlopen, en mijn blog. De dag vliegt voorbij. Pfff … zo veel te doen, zo weinig tijd.

Ik neem ook wat tijd om lekker creatief bezig te zijn. Hoe druk ik het momenteel ook heb, ik wil toch een aantal zelfgemaakte Kerstkaartjes versturen.

Donderdag.

En jawel, ook vandaag ben ik extern, en weer op een andere locatie. Nu in Drimmelen, op de jachthaven, en dat is persoonlijk een van mijn happy places. Ik ben gek op bootjes en op water, dus behalve keihard vergaderen geniet ik ook van de omgeving en de mooie uitzichten.

‘s Ochtends vroeg (rond een uur of 08:00) was het nog mistig in de jachthaven.

Vrijdag.

Een (thuis-)werkdag waarop ik heel wat zaken af kan tikken. Ik ben ’s ochtends alleen thuis, dus ik kan goed en ongestoord knallen. Tussendoor neem ik wel een half uurtje de tijd om 5km te hardlopen, maar verder ben ik de hele tijd lekker aan het werk. Na het werk ga ik naar de stad. Ik heb een afspraak bij de kapper om mijn haren te laten kleuren, en ik combineer dat gelijk met wat laatste aankopen voor in De Zak.

Eén van de vaste cadeautjes tijdens Pakjesavond: een December Kraskalender.

Zaterdag.

Terwijl Mr C weg is, togen Little Miss C en ik naar de stad om wat laatste boodschappen voor morgen te doen, en okee, nog wat laatste cadeautjes voor in De Zak voor haar te scoren. Aan het einde van onze shopsessie word ik door Little Miss C getrakteerd bij een Amerikaanse Diner op een milkshake (bloedsinaasappel) en wat finger foods (nachochips met gesmolten kaas). Hoe lief !

Milkshakes en nachos met de liefste.

Zondag.

En vandaag vieren wij Pakjesavond, onder het genot van veel zoetigheid, een zak vol cadeautjes, gezelschapsspelletjes, en kaasfondue. Het was weer een heerlijk avondje !

Snaai-snaai.

Komende week verblijf ik 5 dagen in Parijs, mag ik naar een openingsfeestje, en ga ik naar het theater. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera.

4 gedachten over “My Weekly Diary #48/2022.

  1. Oh heerlijk Parijs, veel plezier! Hier niet zo spectaculair, al 4 dagen geen warmte en warm water. De warmtepomp is kapot na veel gedoe kwam er vrijdag iemand die er duidelijk geen verstand van had want hij trok de stekker eruit en dat is absoluut verboden. We betalen elke maand huur voor dat apparaat maar Eteck (verhuurmaatschappij) heeft onvoldoende personeel. Maar een elektrisch kacheltje gekocht maar dat vreet stroom. Geluk bij een ongeluk dat we veel naar Amsterdam moeten i.v.m. de zorg voor mijn moeder.
    Fijne week en geniet van Parijs.

    Like

  2. Wow wat een drukke en volle week maar wel met leuke dingen 🙂 en zo te lezen is de komende week ook niet met de rem erop. Leuk hoor. Hier de kantine van het bedrijf versiert met een hoop lege kerstkado’s hahaha dozen ingepakt om een cadeau stapel te maken ziet er echt leuk uit. Verder een rustig weekje hopelijk tegemoet.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.