Opgemaakte producten in de maand november 2022.

Sinds ik deze rubriek bij houd, is er nog geen maand voorbij gegaan dat ik niets opgemaakt heb. En ook in de afgelopen maand was dat niet het geval; ik maakte 5 verpakkingen op, en vandaag vertel ik je van welke producten.

Bath&Body Works gingham Shea Butter Hand Cream.

Niet alleen heerlijk verzorgend, maar ook heerlijk ruikend. Maar goed, dat geldt natuurlijk voor alle producten van Bath&Body Works. Ik blijf fan.

FILORGA OPTIM-EYES.

Optisch heb ik nog geen grote veranderingen waargenomen sinds ik deze oogcreme gebruik, maar de verzorgende werking is wel heel fijn, dus ik heb wederom een nieuwe flacon in gebruik genomen.

THERME Zen White Lotus Hand Cream.

Geen aanrader, deze hand cream. Ik vond m erg vettig en voor mijn gevoel bleef de creme meer op mijn handen liggen dan dat het in mijn huid trok.

Balea Hydrogel Gezichtsmasker.

Een heerlijk verzorgend masker, maar wat ik persoonlijk storend vond, was dat het uit 2 losse onderdelen bestond; 1 gedeelte voor de bovenkant van mijn gezicht, en 1 voor de onderkant. Liever heb ik een sheet dat mijn hele gezicht bedekt, maar dat is natuurlijk iets persoonlijks.

JOHN FRIEDA brilliant BRUNETTE Visibly Darker Shampoo.

Het blijft een heerlijke shampoo, en zeker als ik ‘m met korting kan scoren (zoals je kunt zien aan de vele prijsstickers, die ik er helaas niet afkreeg).

Heb jij de afgelopen maand veel producten opgemaakt, of houd jij het niet bij ? Liefs, Vera.

3 gedachten over “Opgemaakte producten in de maand november 2022.

  1. Die prijsstickers daar zou ik mij behoorlijk aan storen…krijg je er overigens af met zo’n grijzig melamine sponsje van de Action (ook handig voor andere dingen zoals strepen op je vloer van sportschoenzolen, zolen/randen van witte (sportschoenen) etc. Google maar eens op schoonmaken met melamine sponsjes. Het kan ook met een wattenschijfje met een beetje (olijf) olie. Ik maakte een micellair water op van Garnier (roze), een heerlijke body-yoghurt van de Bodyshop (grapefruit), geurstokjes Zen White Lotus, en mijn laatste drupje uit een flesje eau de parfum dat ik vorig jaar kocht bij Perfume Lounge (Tonne de Rose) ik vond het destijds al prijzig (Eur. 70) maar nu kost het 95 en dat is fors voor 50 ml. Lijkt mij persoonlijk ook onhandig zo’n masker dat uit 2 delen bestaat maar als het maar fijn was:-) Fijn weekend.

    Like

  2. Ik had best veel opgemaakt deze maand ook weer maar dat heb je vast ook al gezien op mijn blog. Handcremes ben ik geen fan van die geef ik altijd weg, ik houd niet van vettige handen en heb gelukkig ook nooit last van dat ze droog zijn ofzo.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.