My Weekly Diary #47/2022.

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week was mijn slaapritme behoorlijk ontregeld, scoorde ik eindelijk die ene sweater die ik al tijden wilde, en ging ik naar de Margriet Winterfair. Je leest dit (en meer) in My Weekly Diary.

Maandag.

De dag begint met buikloop en een knallende hoofdpijn, en ik besluit me dan ook ziek te melden en niet naar kantoor te gaan. Gedurende de dag begin ik me wel wat beter te voelen, maar wel vanuit mijn comfortabele bed, want veel energie zit er niet in. Naast veel slapen en toch een uurtje werken begin ik aan Special Forces VIPS : Wie Durft Wint op Videoland. Een geweldig programma waar ik persoonlijk best eens aan mee zou willen doen. Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar waar mijn fysieke, emotionele en mentale grenzen zouden liggen.

Ik kijk nu al uit naar seizoen 2 !

Dinsdag.

Een dagje thuiswerk vandaag. Al is mijn buikloop nog niet helemaal over, ik voel me wel al weer wat beter. ‘s Middags heb ik een training van mijn werk en ‘s avonds houd ik mijn gemak.

Travel Arranger Training.

De nacht blijkt slecht te zijn, qua slaap. Ik ben om 03:00 uur wakker en dat duurt tot 06:30 uur. Ik kan gewoon niet slapen meer, en ik ben ook niet moe. Maar de uurtjes benut ik goed. Zo sta ik om 04:00 uur mijn bed te verschonen, hak ik wat knopen door, en neem ik wat beslissingen. RAPAPAPA … time will spent !

Woensdag.

‘s Ochtends moet ik me uit bed slepen maar als ik er eenmaal uit ben zet ik mijn goede voornemens van vannacht luister bij. Ik ga voor een 5km-run, nuchter. En wat is dat een lekker loopje, zo in de frisse buitenlucht !

Inclusief interval : 1 km op een tempo van 5”31.

’s Middags mag ik voor mijn halfjaarlijkse controle naar de tandarts. En waar ik verwacht had een opmerking te krijgen over mijn glazuur (vorige keer kreeg ik nogal een onheilstijding waarna ik per direct gestopt ben met het drinken van citroen op mijn nuchtere maag), krijg ik de melding dat ik 2 gaatjes heb. Shoot. Ik ben op slag chagrijnig.

Donderdag.

Van cadeaumanden met een bio-based twist tot een verdwenen boeket bloemen, tis me het dagje wel, pfff …

En ook deze nacht ben ik weer vanaf een uur of 03 klaar wakker. Ik besluit te blijven liggen, zodat ik dan toch nog rust, maar moe ben ik niet, en zorgen maak ik me ook niet. Heel bijzonder dit.

Vrijdag.

Een prima (thuis-)werkdag vandaag; niet te druk en niet te rustig … precies goed. Tussen de middag besluit ik een wandeling te maken; het is heerlijk en ik neem mezelf voor dit toch echt wat frequenter te gaan doen.

Mijn uitzicht tijdens mijn ommetje; kijk eens hoe mooi !

Verder verwen ik mezelf met een mooie sweater van Anine Bing, die al heel lang op mijn wishlist staat. Eigenlijk had ik ‘m als To-Shop-missie genoteerd voor tijdens mijn aanstaande verblijf in Parijs, maar op deze Black Friday kon ik ‘m simpelweg niet aan me voorbij laten gaan …

Zaterdag.

Een lekker rustig keuveldagje vandaag. Ik ga naar het tuincentrum om 2 nieuwe kamerplanten en een leuk arrangement voor op mijn tuintafel buiten te kopen, loop een uurtje hard, en ‘s avonds houden we ons Tapas&Film-avondje. We kijken de film The Perfect Date, erg vermakelijk wel.

Ik slaag leuk in het tuincentrum.

Zondag.

En vandaag heb ik een primeur: ik ga met mijn Sis naar de Margriet Winterfair. Van de lekkerste Bossche Bol tot mascara met klonten, het is een dag met een gouden randje. Volgend jaar weer, of zoveel eerder als ons kleipoeder op is …

Ik kwam met heel veel leuke aanwinsten thuis, waaronder deze schattige Tomte voor mijn verzameling.

Komende week ben ik 3 dagen extern voor business, en vieren we Pakjesavond ! Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera.

2 gedachten over “My Weekly Diary #47/2022.

  1. Het lijkt erop dat het toch een beetje ‘in de lucht’ hangt dat slechte slapen. Ik had er ook last van maar wel ook erg moe, fijn dat jij daar minder last van had. Maak er een mooie week van en veel plezier alvast met pakjesavond.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.