My Weekly Diary #42/2022.

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week scoorde ik mijn gewenste item op de Lonneke Launch, besloot ik “ja” te zeggen op alles wat op mijn pad kwam, en had ik een dagje quality time met Little Miss C in Antwerpen. Je leest dit (en meer) in My Weekly Diary.

Maandag.

Een heerlijke dag vandaag, en als ik thuis kom laat Little Miss C me vol trots haar perioderapport zien. En terecht, de behaalde resultaten in deze eerste maanden mogen er zeker zijn #trotsemamaook.

Blurry, maar de essentie is te lezen. Een mooie start van het nieuwe leerjaar.

Dinsdag.

Een werkdag zonder bijzonderheden, en daarna gezellig aan de Latijnse grammatica met Little Miss C. Tja, je bent zo goed als je laatste actie, nietwaar ?!

Woensdag.

Mijn part-time dag die sinds tijden ook echt weer eens als vrije dag voelt. Met mijn huidige workload wil ik regelmatig inloggen op de woensdag, maar vandaag doe ik dat eens níet. In plaats daarvan rommel ik wat in en om het huis, lees ik een uurtje in mijn boek (“Een huwelijk in het duincafé” van Debbie Johnson), en doe ik een heuveltraining inclusief 1 kilometer versnellen op een tempo van 5:40). Ook neem ik een lekker lang schuimbad. Je leest het, ik neem het er lekker van vandaag.

Heerlijk schuim, geurkaarsje erbij …, als ik in bad ga maak ik er altijd wel een momentje van.

Donderdag.

Ik begin de dag met een lesje DGM. De eerste weer na ruim anderhalve week verstek te hebben laten gaan. Met de (werk-)drukte en het onregelmatige leven op dit moment is dit iets wat er echt bij ingeschoten is, helaas. Maar niet vandaag dus ! Ik pak een lesje Yin Yoga mee, en dat is gelijk mijn enige rustpunt vandaag, want wat een hectische dag is dit. Van een DHL-pakket dat ontvangen zou zijn maar spoorloos is, via een woeste consultant die mij als praatpaal gebruikt, tot kerststollen wrappen met huishoudfolie, pfff … het is me het dagje wel.

Na het werk rijd ik direct door Shoeby, daar wordt vanavond de nieuwe jassencollectie van Lonneke Nooteboom gelanceerd, en ik heb mijn oog laten vallen op het groene exemplaar. Als ik aan kom, blijken alle jassen er nog te zijn, en ik besluit ze dan ook allemaal te passen. Hoewel ik de grijze me ook prachtig vind staan, stoort het me dat ie geen ceintuur heeft, en daarom kies ik uiteindelijk definitief voor de groene.

The bigger the coat, the better ! Lange mouwen, een reverse kraag, steekzakken en een oversized fit, ik vind m geweldig.

Vrijdag.

Mijn thuiswerkdag vliegt voorbij. Voor ik het weet is Little Miss C alweer thuis, en is het tijd voor ons Tapas&Filmavondje, waarvan het dit keer mijn beurt is deze te organiseren. Ik kies voor de film Hocus Pocus (staat op Disney+) en inhakend op het thema van deze film maak ik onder andere bloedsoep, en broodjes vinger (mocht je benieuwd zijn naar deze (en andere Halloween) recepten, check dan eens de blog die ik eerder schreef : Halloween’s Dinner : onze menukaart !

Als toetje maakte ik een stapel spooky donuts.

Zaterdag.

Vandaag ga ik een dagje op pad met Little Miss C en ik verheug me er enorm op er een gezellig dagje van te maken. Met alle hormonen die momenteel in huis rondwaren is het hoog tijd voor wat positiviteit en mooie herinneringen maken samen.

Even snel een bubble tea halen, en weer doorrr !

Ik besluit hier direct een item uit mijn 47-List aan te koppelen. Ik besluit namelijk vandaag eens “ja” te zeggen op alles (nou ja, alles binnen het redelijke 😉 )wat op mijn pad komt. We zijn al vroeg in de stad, en pas om 19:00 uur gaan we huiswaarts. Met een mooie buit voor ons allebei, moeie voeten, maar ook een heerlijke vibe. We hebben genoten van en met elkaar; missie geslaagd !

Zondag.

En deze laatste dag van de week slaap ik uit, lees ik nog een stuk in mijn boek, doe ik wat in het huishouden, ga ik een uurtje fietsen, en besteden we als gezin de nodige tijd aan elkaar. Ook bestel ik een nieuw tosti-apparaat. De huidige is versleten (de anti-aanbaklaag vertoont beschadigingen), en in het kader van gisteren besluit ik “ja” te zeggen tegen mezelf en mezelf te verwennen met een prachtige zwarte SMEG broodrooster met tostiklemmen.

Ik heb nu de waterkoker en de broodrooster. Óp naar de rest, ik schreef er al eerder hier een blogpost over.

Komende week staat in het teken van Afronding; het is namelijk mijn laatste (werk-)week voor wij naar Dubai gaan ! Om optimaal te kunnen genieten van deze vakantie neem ik vanaf vrijdag een blogpauze. Maar eerst heb ik woensdag nog een leuke DIY voor je, hopelijk tot dan !

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera.

4 gedachten over “My Weekly Diary #42/2022.

  1. Druk weekje had je en goed dat je je parttime dag niet hebt ingelogd. Ik deed dat in het begin ook vaak maar ben er echt mee gestopt anders kom je niet los van het werk en blijven dingen knagen. Het lukt me zelfs of na vakantie niet alvast op zondag ervoor even de mail alsvast te doen haha. Succes je laatste weekje!

    Like

  2. Goed van je dat je niet inlogde! Er is een tijd van werken en een tijd van rusten…uiteindelijk is een dagje rust ook goed voor je werkgever. Mooi die jas staat je goed die kleur ook. De melkopschuimer van SMEG is ook mooi zag ik maar ik weet niet of je cappuccino’s drinkt. Fijne week!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.