My Weekly Diary #41/2022.

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week transformeerde ik van Bob de Bouwer naar Kasteelvrouwe, mocht ik helpen bij het zoeken naar de perfecte galajurk, en verdiende ik een extra centje bij. Je leest dit (en meer) in My Weekly Diary.

Maandag.

Een prima werkdag vandaag, die lekker druk maar niet rommelig is, en waarin ik behoorlijk wat werk verzet. Als avond eten maak ik een grote pan verse pompoensoep, volgens het recept dat ik standaard elke herfst wel een paar keer maak.

Proost !

Bij het diner drinken we kinderchampagne, we hebben wat te vieren (Little Miss C heeft een behoorlijk resultaat voor Latijn binnen weten te slepen).

Dinsdag.

Na een slechte nachtrust vannacht sta ik toch “gewoon” vroeg op om te DGM-en. Wel besluit ik het geplande lesje Tone on Tuesday te vervangen door een rustige Yin Yoga les. Op kantoor word ik lekker bezig gehouden, en ’s middags krijg ik dan eindelijk de rondleiding door onze fabriek, die ik al zo lang wilde, maar die nog niet eerder vanwege covid plaats mocht vinden.

Charmanter dan dit wordt het niet …

Woensdag.

Ik start de dag met een 10km run, inclusief een korte intervaltraining aan het einde, omdat ik mijn tempo omhoog wil hebben. Na het hardlopen vertrekken Little Miss C en ik naar Breda. We winkelen wat, eten bij de Beren, en gaan daarna naar Kinepolis Ladies Night. Na afloop haalt Mr C haar op, en rijd ik door naar Harmelen, waar ik tot en met vrijdag zal blijven voor een transformatiesessie met mijn team.

12 uur 12 op de 12e. Ik ben nuchter van aard maar toch word ik altijd warm van het zien van dubbele getallen.

Donderdag.

De sessie vindt plaats in het sfeervolle Kasteel Huize Harmelen.

Een inspirerende teamsessie vandaag in een prachtige omgeving, en aansluitend een borrel die iets later dan gepland eindigt … oeps … Hopelijk hoef ik dit morgen niet te bezuren.

Vrijdag.

Appeltaart met slagroom als 10-uurtje. Het is hard werken, maar we worden erg goed verzorgd.

Ondanks de korte nacht ga ik vol energie weer hard aan de bak met het team, vandaag. We boeken mooie resultaten, en als we aan het einde van de dag elkaar in een opdracht complimenten mogen geven, kan ik een paar hele mooie in mijn zak steken. Na een lange autorit vol file schuif ik thuis aan bij ons Tapas&Filmavondje, ook weer erg fijn.

Zaterdag.

Vandaag staat in het teken van een galajuk scoren voor mijn vriendin. We togen al vroeg naar Antwerpen, waar ik haar volmondig “ja” hoor zeggen tegen een prachtig koningsblauw exemplaar. Missie geslaagd, en hoe !

Wat een prachtig merk is dit !

Zondag.

En ook op deze laatste dag staat de wekker vroeg omdat we op een rommelmarkt staan om wat oude huisraad en speelgoed te verkopen. We maken heel wat mensen blij met onze waar, en zij ons, want we gaan uiteindelijk met een flinke opbrengst naar huis. En die money kunnen we goed gebruiken; het is immers nog maar 2 weken voor we naar Dubai gaan. Sterker nog, vandaag over 2 weken zitten we er al … een heerlijk vooruitzicht.

Oude meuk is leuk.

Komende week heb ik naast de reguliere dingen, een Dinner gepland staan, en ga ik een dagje shoppen. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera.

4 gedachten over “My Weekly Diary #41/2022.

  1. Heerlijke week had je en fijn vooruitzicht inderdaad Dubai wanneer ik nu zo naar buiten kijk….kreeg zojuist de schrik van mijn leven onze buren werden vanmorgen geschept door een vrachtwagen omdat meneer zat te appen….wonder boven wonder zijn ze er zonder er fysieke schade vanaf gekomen. Voorzichtig dus de komende week. Ik ga maar wat lekkers voor ze halen en een lief kaartje schrijven. Fijne week!

    Like

  2. Ik heb al een paar dagen hoofdpijn waar ik maar niet vanaf kom, dacht dat het door mijn menstruatie kwam maar vermoed dat het meer door het weer komt 😦 zit daarom niet helemaal lekker in mijn vel. Maar lekker weekje verder en jij ook zo te lezen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.