My Weekly Diary #40/2022.

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week besloot ik me níet in te schrijven voor de Zevenheuvelenloop, zetten we de puntjes op de i voor onze trip naar Dubai, en genoot ik van een dagje me-time. Je leest dit (en meer) in My Weekly Diary.

Maandag.

Een kantoordag inclusief MT-meeting, en ’s avonds soep met brood als avondeten, en Latijn overhoren bij Little Miss C. Een standaard maandag uit het boekje dus.

Over vrij standaard uit het boekje gesproken … ik check ’s avonds mijn lot van de Staatsloterij Droomsalaristrekking, en zoals gebruikelijk zou ik bijna zeggen, heb ik geen prijs … Ik heb geloof ik in 20 jaar tijd maar 1 keer een serieuze prijs gewonnen, en dat was een bedrag van €100,00. Maar toch hè, toch blijf ik het proberen; de hoop op de grote klapper blijft.

Dinsdag.

Ik ben weer voor 08:00 uur op kantoor vandaag, vanwege een vroege update. Het voordeel van die vroege ochtenden is wel dat ik de mooie ochtend luchten mee krijg; kijk dan wat een plaatje !

Prachtig toch !

Verder hang ik op deze Dierendag een doppindastreng op in de tuin. Hopelijk genieten mijn gevleugelde vogelvriendjes en mijn vriendin de Eekhoorn ervan !

Ik heb 1 grote voederplaats in de tuin, en een stuk of 10 nestkastjes.

Woensdag.

Mijn dag start met een (routine) bezoekje aan de huisarts; elke 3 maanden mag ik daarheen voor een controle van mijn bloeddruk. De uitslag is vrij standaard (130/80), en gelukkig maar, ik heb namelijk andere tijden gekend …

Het is altijd een genot om in de knusse wachtkamer van mijn huisarts plaats te nemen #not.

‘s Middags doe ik wat boodschappen, werk en blog ik nog een beetje, en na mijn hardlooprondje in het bos besluit ik mijn inschrijving voor de 7Heuvelenloop dit jaar niet door te zetten. Het trainen zou me, met nog maar 5 weken te gaan, externe business meetings (met overnachting) en mijn weekje Dubai te veel stress opleveren. Ik besluit me in plaats daarvan in te schrijven voor de Antwerp Urbain Trail. Ik heb die al eens gedaan, maar het parcours dit jaar is nieuw, en is zelfs inclusief een bezoekje aan KMSKA en het Stadhuis die jaren gesloten waren voor een opknapbeurt. Ik ben benieuwd, en heb er zin in !

Donderdag.

Mijn kantoordag begint met een koffiemoment inclusief taartjes en bloemen; een feestelijke start dus. Voor de rest raast de dag voorbij; voor ik het weet is het al 15:00 uur en ben ik nog niet eens begonnen aan de werkzaamheden die voor vandaag op mijn lijstje stonden, pfff…. Ik knal dus wat langer door op kantoor, en bij thuiskomst mag ik aanschuiven bij het diner en smul ik van de eerste boerenkool met spekjes en rookworst van dit najaar. Lekker hoor.

De catering had het te druk, dus of ik zelf “even” voor de koffie en de thee wilde zorgen … ik heb geloof ik wel 20 minuten kannen staan vullen, er kwam geen eind aan …

Vrijdag.

Omdat ik mijn hardlooptempo op wil krikken, probeer ik mijn standaard hardlooprondje (10,8 km) op een tempo van 06:30 te lopen, maar dat valt nog niet mee. Hijgend en puffend haal ik de 10km maar daar houdt het ook echt op. Ik Kan Niet Meer ! Echter, na even op adem gekomen te zijn besluit ik de resterende meters te intervallen, en al is dat zwaar, en zweet ik me een ongeluk (voor het eerst, normaal gesproken transpireer ik niet zo tijdens het rennen), het voelt zo goed, dat ik dit echt vaker wil gaan doen.

Pittig rondje …

’s Avonds is de organisatie van ons wekelijkse Tapas&FilmAvondje in handen van Little Miss C. We eten lekkere hapjes onder het genot van de film Mean Girls 2.

Zaterdag.

En vandaag ga ik een dagje alleen op pad; ik wil even bij mijn moeder langs die in Haarlem woont; een rit van een kleine 2 uur enkele reis. Ik haal een heerlijk broodje on-the-go, luister naar de podcast van Mel Robbins, en maak een tussenstop in Noordwijk aan Zee waar ik een mooie vlinder voor mijn verzameling scoor. Daarna rijd ik door naar Lisse waar ik een supergezellig uurtje op de Pumpkin Factory heb en aansluitend in het centrum kijk voor een nieuwe jas. Tenslotte ga ik ook nog een uurtje of 2 bij mijn moeder langs. Je leest het, een day well-spent !

Pumpkin Season.

Zondag.

En deze week sluit ik af met een rustige zondag die in het teken staat van sporten, lezen, bloggen, huishouden, een warm schuimbad en een heerlijk middagdutje.

Komende week belooft een drukke, gezellige, maar ook intensieve week te worden, waarin ik hopelijk ook nog wat (extra) money verdien ! Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera.

2 gedachten over “My Weekly Diary #40/2022.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.