10.10.2022 : dingen waar ik blij van word.

Geluk zit in de kleine dingen. Bewust stilstaan bij de kleine dingen die je gelukkig maken, maakt gelukkig. En vandaag deel ik de dingen waar ik de afgelopen periode gelukkig van werd :

♥ het geluid van krakende eikeltjes onder mijn schoenen ♥ warme schuimbaden ♥ The Riad Project ♥ lange duurlopen op de Heide ♥ mijn lieve volgers ♥ Lievelingspost Adventskalender ♥ MOYU Notebook ♥ Transformatie Roadshow ♥ 7% ♥ Money Mindset ♥ Dam Tot Damloop ♥ de gouden verpakkingen van de Rituals Limited Edition lijn ♥ witbrood met Kwekkeboom kroketten ♥ dat ik mijn ogen heb laten laseren ♥ mijn nieuwe Brooks Glycerin GTS20 hardloopschoenen ♥ The Fresh Start Effect ♥ lekker freubelen ♥ de geur van de B&BW geurkaars Champagne Toast ♥ het gevoel van een Tank Louis Cartier om mijn pols ♥ over 3 weken naar Dubaaaiii ♥ Tapas&FilmAvondjes ♥ uurtjes lezen in De Vergeten Deverill van Santa Montefiore ♥ bittergarnituurs ♥ met de schaar je pizza knippen ♥ Marokkaanse poef ♥ The Luminous Nights ♥ naar Parijs in december ♥ WAAROM ♥ prachtige zeezichten ♥ naar Moniques Pumpkin Farm ♥ naar Disneyland in maart ♥ champagne ♥ (dubbele) regenboog ♥ met mijn collega’s de Bredase Singelloop lopen ♥ meedoen met de Antwerp Urban Trail in oktober ♥ de effecten van minder alcohol drinken ♥ mezelf uitspreken ♥ DGM live lessen.

Waar werd jij gelukkig van, de afgelopen tijd ? Ik lees het graag in de comments ! Liefs, Vera.

2 gedachten over “10.10.2022 : dingen waar ik blij van word.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.