DIY : zo handletter je een (Halloween) pompoen.

Vandeweek heb ik een middagje heerlijk gehandletterd; ik had de inspiratie gekregen om de pompoenen waar ik mijn huis mee gedecoreerd heb te handletteren. In eerste instantie zat ik te denken aan het Halloween-thema, maar ik vond het uiteindelijk toch leuker om het voor het grootste gedeelte bij de Herfst te houden.

Vandaag laat ik je mijn creaties zien, en vertel ik jou ook hoe je een pompoen om kunt toveren in een gehandletterde creatie !

Wat heb je nodig

  • Een markeerstift.
  • Een droge doek.
  • En natuurlijk pompoenen !

Zo ga je te werk

  • Allereerst kies je natuurlijk mooie pompoenen uit. Het liefste met zo min mogelijk oneffenheden en relief, want je wilt een zo vlak mogelijke ondergrond hebben voor je handletter creaties.
  • Ga met een droge doek over je pompoen heen, om zo viezigheid en vocht te verwijderen.
  • En dan is het de beurt aan je creativiteit. Maak mooie letters, teken leuke doodles, of een combinatie van alles, het is eigenlijk zo simpel als wat.
  • Maar denk er wel goed om dat je een watervaste stift gebruikt als je de pompoenen buiten gaat leggen. Het zou zonde zijn als je creaties vervagen bij de eerste de beste regenbui of vochtigheid. Ikzelf gebruikte een Edding Permanent Marker*

Inspiratie

Zelf ben ik erg tevreden over mijn gehandletterde creaties; ik vind het een leuke aanvulling op de “blanco” pompoenen die ik ook nog heb liggen.

Liefs, Vera.

*dit is een affiliate link; het bestellen via deze link kost jou niets extra’s, echter biedt het mij wel voordelen. Ik ontvang namelijk een klein percentage van jouw aankoop, wat ik kan gebruiken voor de kosten van het onderhoud van mijn site, de aanschaf van producten om te reviewen, etc.

2 gedachten over “DIY : zo handletter je een (Halloween) pompoen.

  1. Mooi gedaan hoor en zo’n herfst thema gaat wat langer mee dan Halloween. Zijn ze uiteindelijk ook om op te eten? Ik maak vandaag lasagna met pompoen, geitenkaas, rode biet, salie. Nu al zin in. Fijne woensdag!

    Like

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.