Opgemaakte producten in de maand september 2022.

Sinds ik deze rubriek bij houd, is er nog geen maand voorbij gegaan dat ik niets opgemaakt heb. En ook in de afgelopen maand was dat niet het geval; ik maakte 5 verpakkingen op, en vandaag vertel ik je van welke producten.

Bath&Body Works Sunshine Mimosa Shower Gel.

Even los van het feit dat ik alle producten van Bath&Body Works heerlijk vind qua werking, is dit mijn favoriet. En wel vanwege de geur; zo heerlijk fris en zoet citrusachtig; ik word er instantly energiek van als ik de geur ruik.

Borotalco Deo Spray Active.

Hier in NL/BE is het scala van Borotalco helaas nog beperkt, dus tijdens mijn recente bezoek aan Italie deed ik me tegoed aan de vele variaties die daar te krijgen zijn. Zo kocht ik o.a. deze variant in de geur ceder&limoen. Wat mij betreft een lekkerder geur dan die van de Borotalco original.

Kruidvat Nail Polish Remover met Aceton.

Tja, behalve dat dit budget product z’n werk prima gedaan heeft, kan ik weinig spannends hierover vertellen.

Essence Lash Princess volume mascara.

Een van mijn all-time favourites. Een nieuw exemplaar is alweer in gebruik.

Rituals Rêve de Hanami Eau de Parfum.

Ik kreeg dit flesje cadeau, en hoewel het niet mijn lijfgeur zal worden, vond ik de geur wel erg aangenaam.

Heb jij de afgelopen maand veel producten opgemaakt, of houd jij het niet bij ? Liefs, Vera.

5 gedachten over “Opgemaakte producten in de maand september 2022.

 1. IK gebruik al jaren Nivea black/white deodorant maar wil nu eigenlijk van die drijfgassen af. Ik spoot het van week op en omdat de zon scheen in de slaapkamer zag ik een enorm ‘walm’ die neerdaalde op Amy die op het bed lag. Zal verder wel niet schadelijk zijn maar ik hoor goede berichten over Secret of Lady speed stick. Verder een heel duur en een heel goedkoop:
  Revitalizing Supreme+
  Youth Power Soft Creme Moisturizer van Esteé Lauder ik had een potje sample (die kun je bij de Style Outlets in Spaarndam kopen een toilettasje naar keuze met 5 samples voor Euro 12,00) deze was hemels! Maar de prijs van een full size wil je niet weten:-) Verder een verpakking Daily Brightening Moisturiser met Vitamine C van de Primark Euro 4,00 zalig! Niet voldoende voor een volwaardige dagverzorging maar onder iets anders of zomaar even een oppertje echt een aanrader. (ben weer een beetje lang van stof…Fijn weekend dan maar.

  Like

  1. Tja, die drijfgassen, ze zullen idd wel niet goed zijn maar toch vind ik persoonlijk sprayen lekkerder dan smeren. Dat laatste doe ik wel altijd direct na het ontharen, en Lady Speed Stick vind ik echt de beste deo ever (en ik heb er veel geprobeerd hoor), die van Vichy is ook goed qua werking. Fijn weekend Ilona ! xx

   Like

 2. Deze moest toch nog even: Geurkaars met 3 lonten van Bath&Bodyworks Basil & Green tea hoewel er op het plaatje salieblaadjes staan. Heerlijke geur en heb ik heel lang mee gedaan. Kocht ‘m in februari van dit jaar voor de helft.

  Like

 3. Ik ben aan een restje van een B&B kaars bezig. Treurig als die op is maar een goed excuus om even naar de Mall in Leidschendam te reizen voor nieuwe 🙂 verder maakte ik ook weer het nodige op maar dat heb je vast al gezien 😉

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.