My Weekly Diary #37/2022.

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week stond natúúrlijk in het teken van de Dam Tot Damloop. Je leest dit (en meer) in My Weekly Diary.

Maandag.

Vandaag is de dag dat Little Miss C met haar leerjaar op 2-daagse reis gaat, en dus staat mijn wekker extra vroeg om toch nog even te kunnen DGM-en (ik kijk een live les Body Flow Yoga terug) voor zij gaat. Nadat we haar afgezet hebben, brengt Mr C me naar mijn werk, en daar zal hij me vanavond ook weer ophalen, omdat wij van de gelegenheid gebruik maken en lekker uit eten gaan met z’n 2-tjes ! Als het goed is, hebben we vanavond ook wat te vieren, vanwege een belangrijke stap die ik ga zetten. Spannend !

Proost ! Met een alcoholvrije gin-tonic voor mij. Vanwege de aanstaande Dam Tot Damloop drink ik momenteel namelijk geen alcohol. Het is geen aanrader hoor … ik kan dus ook niet wachten tot ik weer een “echte” kan drinken.

Dinsdag.

Ik start de dag met een DGM-lesje Latin Cardio, en vertrek daarna snel voor een zakelijke boodschap. Echter halverwege de rit kom ik erachter dat ik mijn groene smoothie vergeten ben, en dus keer ik huiswaarts om ‘m op te halen. Eenmaal weer onderweg kom ik erachter dat ik nóg wat vergeten ben, maar ik besluit het er maar bij te laten. Het is simpelweg mijn ochtend niet, en dat komt omdat er zaken zijn die even wat anders lopen dan ik gewenst had. Gaandeweg de dag weet ik mijn humeur om te draaien; ik besluit de gebeurtenissen te zien als groeikansen, en zo komt het dat ik mijn dag toch nog goed afsluit.

’s Avonds luister ik in aanloop op de Dam Tot Damloop naar de podcast “Voedingspraat” over o.a. sportdrank, koolhydraten, en ontbijt bij duursport … Alles om te ervoor zorgen dat ik zondag met een glimlach de finish haal.

Woensdag.

Mijn planning van vandaag valt helemaal in het water als ik mijn telefoon laat vallen en het scherm vol barsten zit … &/@*!!; … uiteindelijk blijkt dat ik m binnen 1 uur kan laten repareren, en €189,00, een screensaver en een nieuw hoesje verder is het 16:30 uur als ik dan eindelijk wat stoom af kan blazen en mijn laatste training voor de Dam Tot Damloop kan doen. Er stond een heuveltraining in het bos op het programma maar vanwege de regen besluit ik dat te vervangen door een run van 7,5 km.

De laatste training is een feit !

Donderdag.

Just another day at the office, met een Teams meeting waarvan het nawerk eens een keer mee lijkt te vallen ! ‘s Avonds neem ik mijn gemak met een lekker schuimbad en een avondje vroeg-naar-bed. Ik slaap al om 22:00 uur.

ICT, niet mijn meest favoriete onderwerp …

Vrijdag.

Een lekkere thuiswerkdag vandaag, die ik al vroeg na mijn DGM-Energizer Workout start. Ik krijg veel zaken gedaan vandaag, en gebruik voor het eerst een nieuwe gadget, namelijk The Power Placemat van MOYU*. Normaal gesproken ben ik altijd van de losse post-its en papiertjes, maar omdat ik toch iets meer op Duurzaamheid wil gaan letten, leek me dit een goede investering. En dat is het ook. Ik heb de Placemat als onderlegger gebruikt, en gedurende de dag daar allerlei krabbels op genoteerd. En al gingen mijn armen telkens over de aantekeningen heen, gevlekt heeft het niet. En aan het einde van de dag maakte ik de Placemat weer schoon, en ready-to-use voor de volgende (thuiswerk-)dag. Je leest, ik ben echt enthousiast.

Wie schrijft die blijft.
Laptop uit. Placemat schoon. Tot de volgende keer !

’s Avonds houden we een Tapas en Filmavondje, en dit keer is het Little Miss C die de hapjes en de film mag regelen, en dat doet ze meer dan goed.

Zaterdag.

Ik sta niet helemaal fit op vandaag … ik heb een kuchhoestje, en heb het koud. Shoot ! Als ik nou maar niks onder de leden heb; ik moet morgen wel knallen natuurlijk. Ik besluit vandaag mijn gemak te pakken, maar wel gewoon de geplande dingen te gaan doen. Ik ga naar de stad, doe wat boodschapjes, en verwen mezelf bij Rituals met wat mooie producten uit de Limited Edition lijn Happiness, én ik scoor een Santa Montefiore (“De vergeten Deverill”) in de aanbiedingsbak bij Kruidvat. Ik vond dat ik wel wat cadeautjes verdiend had …

Prachtig hoor, die Limited Edition lijn van Rituals. Ik vind de roze het lekkerst ruiken, maar besluit uiteindelijk toch voor de gouden variant te gaan. Want tja, goud blijf ik toch de mooiste kleur vinden, en ik ben van plan de verpakkingen (van de body cream en geurstokjes) te hergebruiken.

Zondag.

Race Day ! We vertrekken rond 11:00 uur naar Amsterdam, waar ik om 14:40 uur zal starten met de 10 Engelse Mijl, oftewel 16,1 kilometer, die de Dam Tot Damloop lang is. Ik heb er hard voor getraind, maar ben toch behoorlijk zenuwachtig. Hoe de race verlopen is, vertel ik je woensdag, ik heb namelijk besloten er een complete blogpost aan te wijden.

Race Day Ready.

Komende week werk ik maar 3 dagen, en hoor ik of ik ingeloot ben voor het familieweekend naar EuroDisney dat mijn werkgever organiseert. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

*dit is een affiliate link. Het bestellen via deze link kost jou niets extra’s, echter biedt het mij wel voordelen. Ik ontvang namelijk een klein percentage van jouw aankoop, wat ik kan gebruiken voor de kosten van het onderhoud van mijn site, de aanschaf van producten om te reviewen, etc.

5 gedachten over “My Weekly Diary #37/2022.

 1. Wat een geweldig ding, die placemat! Ik heb al een herbruikbaar schrift, maar dit lijkt me wel erg handig voor de dagelijkse werkkrabbels die ’s avonds inderdaad toch in de prullenmand belanden. Het lijkt wel heel dun materiaal, gaan de hoeken niet kreuken of plooien wanneer je je armen er verkeerd op laat rusten?

  Geliked door 1 persoon

  1. Goeie vraag/observatie!
   Ik heb de placemat nu 4x een volle werkdag gebruikt, op een zeer vlakke ondergrond, en ik vind het echt een ideaal item. Het materiaal is niet heel dun, maar gebruikssporen kun je bij veelvuldig gebruik denk ik niet voorkomen. Zelf ben ik van plan een washitapeje te gaan gebruiken om de placemat vast te leggen, aan de hoeken, en hiermee ook eventuele plooien te voorkomen. Want al heb ik een kantoorjob, toch gaat het er vaak wild aan toe met al die krabbels van mij 🤪xx

   Like

   1. Dat ken ik ja 😀 Goed idee van die tape! Ik wacht nog even met niet dringende aankopen, maar wanneer ik hem ook bestel doe ik dat zeker via jouw link hier!

    Geliked door 1 persoon

 2. Ik ben weer terug van vakantie en vandaag weer aan het werk gegaan. Wel vanuit huis kan ik me eerst deze dag even door mijn inbox worstelen. Ik geloof dat het meevalt. Morgen ga ik weer naar kantoor en dan heb ik alweer weekend 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.