Random Favorieten-Food Edition.

De titel zegt het al, vandaag ga ik wat random favorieten op eet- en drinkgebied met jullie delen. Het gaat hier om dingen waar ik geen volledige blog aan zou besteden, maar die ik toch heel fijn vind. Hier komen ze (in willekeurige volgorde) :

SPA Touch Blackcurrant Bruisend.

Erg lekker, dat vleugje zwarte bes smaak. Niet te sterk (dus niet te cassis-achtig), maar wel aanwezig. En dat voor 0 kcal.

Lemonhead Original.

Ze zijn niet overal te krijgen, maar wat zijn ze lekker, deze citroen snoepjes met een harde binnenkant en een omhulsel van citroenglazuur. Voor mij is het een uitkomst dat ik wat moeite moet doen want anders zou ik ze echt vaker eten dan goed voor mij is.

Oreo The Most Stuf Cookies.

Waar de Double Cream-versie al lekker was, is deze Most Stuf helemaal goddelijk. Meer vulling moet er ook niet in, dit is echt genoeg zo.

Lays Classic Burger Flavour.

Zelf zou ik ze waarschijnlijk nooit gekocht hebben; ik vind het idee van chips met een hamburgersmaak niet echt aansprekend, maar nu ik ze eenmaal gepoefd heb … heerlijke weg eters zijn ze; zo’n zak is bij mij in een ruk leeg.

LU mini crackers olijfolie & oregano.

Ik eet zo’n pakje toastjes vaak als tussendoortje, gewoon onbelegd. Heerllijk zijn ze !

En dit waren mijn random food favorieten van dit moment.  Heb jij onlangs nog een nieuwe favoriet ontdekt ? Laat het achter bij de comments ! Ik ben super benieuwd naar jullie toppers ! Liefs, Vera

5 gedachten over “Random Favorieten-Food Edition.

  1. Chips met hamburgersmaak??? Wie verzint dat nou!? 😂😂😂😂😂 Wel apart dat ze zo goed smaken hahahahaha.
    Ik ben gek op dadels! Echt idioot hoe lekker die dingen zijn en elke keer als de ijskast open gaat, wil ik het liefst eentje pakken 😍😍

    Like

  2. Geen nieuwe maar de LU variant met zeezout mmm. of dunne rijstwafels met zeezout (AH, huismerk). En momenteel favoriet Red Band Duo Winegums zoet/zuur of dropfruit duo’s ook zoet zuur. Helaas was de mondhygiëniste daar iets minder blij mee….Overigens kreeg ik bij de vorige behandeling te horen dat Spa met koolzuur én een smaakje ook niet goed is voor je tanden. Ik dronk regelmatig die met citroen nu dus al een tijdje niet meer. Cola schijnt nog veel erger te zijn. En dan deze nog: klinkt vies was lekker Johma salade met oude kaas, hemels op zo’n crackertje met zeezout. mmmm. Enne mocht je eens in Vught zijn ga dan langs Banketbakkerij de Rouw voor de worstenbroodjes, de appelpunten, en de ‘my wifes favourite’ vooral die laatste…gelukkig of helaas is Vught nu ver weg:-) Fijn weekend!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.