My Weekly Diary #29/2022.

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week zwaaide ik mijn famiglia uit, bespaarde ik belachelijk veel geld, en was ik in de ban van Happy Stones ! Je leest dit (en meer) in My Weekly Diary.

Maandag

Een slecht begin van de week … Als ik tijdens de live DGM-les Yin Yoga bijna omval van de slaap, besluit ik terug te keren naar bed. Ik ben zo ontzettend moe, en voel me zo zwak … Na een slaapje voel ik me nog niet veel beter en ik besluit er dan ook een thuiswerkdag van te maken, waarin ik behoorlijk op mijn rust let. Tussen de mailtjes door doe ik wat dutjes. Hopelijk voel ik me morgen weer wat beter, want dit is niks voor mij.

Dinsdag

Gelukkig heeft de rust gisteren me goed gedaan, want ik voel me een stuk beter bij het opstaan. Ik start de dag met de opname van de Yin Yoga-les van gisteren, en na een frisse douche vertrek ik naar het werk. ’s Avonds kijk ik een paar afleveringen MAFS Australia.

Wat een hitte … Ik ben blij dat ik vandaag in de airco kan werken!

Woensdag

Een uurtje zwemmen (in plaats van hardlopen), shoppen in de stad, een tasting, en ‘s avonds Dürüm Döner eten bij de lokale shoarmazaak … het is een heerlijk relaxte invulling van mijn parttime dag.

Ik verwen mezelf met zwarte Havaianas en mooie sleehak-espadrilles met open teen (ook zwart) van Fred de la Bretoniere.

Donderdag

De wekker staat vroeg om afscheid te nemen van Mr C en Little Miss C die vandaag voor de duur van 3 weken naar Italië gaan. Ikzelf zal ze in de loop van volgende week voor een aantal dagen vergezellen, maar voor nu is het eerst een tijdje me-time wat de klok slaat. Ik heb allerlei leuke plannen, maar nadat ik ze uitgezwaaid heb, keer ik eerst nog even terug naar bed. Ik mag me dan inmiddels wel een ochtendgekkie noemen, maar 04:15 uur is me toch echt te vroeg !

De morgenstond…

Mijn werkdag verloopt prima vandaag, en na het werk geniet ik onder het genot van een lekker prei-kerrie soepje van MAFS Australia. Wat een heerlijk programma is dat !

Vrijdag

Ik zit qua werk in een heerlijke flow vandaag; ik log al vroeg in, vanuit huis, en ga aan het werk volgens de Pomodoro-techniek. Een methode die prima voor mij werkt, maar dan moet ik wel alleen zijn, en dat ben ik vandaag, want ik werk vanuit huis en ik heb het rijk natuurlijk alleen 😉

Na het werk ga ik even naar het tuincentrum en de Albert Heijn, en kijk ik alvast naar de site van Bath&Body Works. Ik ben namelijk van plan daar morgen heen te gaan, en ik ben wel benieuwd naar de nieuwe releases. Als ik op de sale tab klik, zie ik dat mijn geuren (Sunshine Mimosa en In The Stars) met fikse korting verkocht worden, en besluit ik direct online te bestellen. Samen met een geurkaars die ik al eerder had (Champagne Toast) en 2 onbekende hand sanitizers uit de sale, komt mijn totale kortingsbedrag uit op EUR 95,52. Een belachelijk hoog bedrag, en dat voor aankopen die ik sowieso van plan was te gaan doen. Ik ben superblij; dat kun je je vast wel voorstellen !

Niet normaal toch, dat kortingsbedrag!

Nu alleen nog een nieuwe invulling voor morgen bedenken 😉

Zaterdag

Ik houd een heel goed gevoel over aan deze run.

Naast uitslapen, lezen, Italiaanse grammatica ophalen, Videoland kijken, en lekker ongestoord en uitgebreid keuvelen, staat er een lange duurlooptraining op het programma. Ik ben blij dat de temperaturen wat gezakt zijn, want trainen in de hitte is niet bepaald mijn ding. Ik ren een comfortabele 90 minuten, en voel me senang bij het idee dit volgende week verder uit te gaan bouwen naar 100 minuten. Maar sowieso ben ik blij dat ik nog even heb tot de Dam-Tot-Damloop, want ik merk wel dat mijn niveau dat ik had ten tijde van de Antwerp Ten Miles er niet meer is. Gek eigenlijk, hoe snel je je conditie kwijt kunt zijn.

Zondag

En vandaag staat er een trip naar Tilburg op het programma, er is daar namelijk een stenenbieb, en als Happy Stones-fan moét ik daar gewoon heen! Sterker nog, ik heb er speciaal stenen voor geschilderd. De stenenbieb heb ik snel gevonden en ik word oprecht blij van dit initiatief. Ik neem een mooi exemplaar mee in ruil voor een aantal door mij gemaakte, en op de terugweg naar mijn auto laat ik ook nog een aantal Happy Stones in de wijk achter.

Op de valreep, vlakbij mijn geparkeerde auto, vind ik ook nog een Happy Stone, hoe leuk!

Komende week vertrek ik dus naar La Bella Italia ! Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

7 gedachten over “My Weekly Diary #29/2022.

 1. Echt leuk die happy stones, ik hoop er nog eens een tegen te komen. Mijn rugpijn is gelukkig over dus ik ga weer lekker sporten (dat deed ik al wel maar toch in aangepaste vorm). De hitte de baas inderdaad dus hopelijk ook weer wat meer energie.

  Like

 2. Lekker die mozzarella met tomaatjes en pesto! Heerlijk vooruitzicht even naar Italië. Geniet van de rest van je week!
  Oh ja en die vogel??

  Like

  1. Het bezoekje was nu heel spontaan besloten, maar volgende keer (want jaa die komt zeker, vind het zo’n leuk initiatief!) kondig ik mijn bezoekje aan en zou ik het heel leuk vinden om dat bakkie met/bij jou te doen. Neem ik wat lekkers mee 😉 xx

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.