Tip van Flip : hondenzwembad voor eigen gebruik.

“Vroeger”, toen Little Miss C klein was, zorgde ik in de zomer altijd voor zo’n opblaasbaar zwembadje waar ze lekker in kon spelen en waar ik zelf ook wel eens in zat om wat af te koelen. Maar omdat ik dat opblazen altijd zo’n gedoe vond, en het leeggooien/vervangen van water bijna ondoenlijk, kwam het ook regelmatig voor dat ik me de moeite bespaarde.

Tot ik op een gegeven moment in aanraking kwam met een hondenzwembad. Deze hoef je namelijk niet op te blazen, en de randen zijn voorzien van stevige MDF-platen, zodat het zwembad stabiel blijft staan. Na gebruik laat je het bad gemakkelijk leeglopen door simpelweg de stop aan de zijkant eruit te halen. En zodra het bad leeg is, vouw je ‘m weer netjes op tot de volgende hete dag. Hij neemt niet veel ruimte in beslag; super makkelijk opbergen dus. Allemaal pluspunten ten opzichte van het standaard rubberen opblaaszwembadje.

Ik kocht dit zwembadje onlangs bij de Action (en betaalde daar 19,99 voor)

Hondenzwembadjes zijn te koop bij de dierenspeciaalzaak, maar ook vaak bij budgetwinkels. Ikzelf heb onlangs nog een exemplaar (120×30 cm) bij Action gekocht. Een formaat, net groot genoeg om heerlijk in af te koelen.

Tot zover deze Tip van Flip. Liefs, Vera

3 gedachten over “Tip van Flip : hondenzwembad voor eigen gebruik.

  1. Superhandig idee maar met alleen een balkon voorzie ik dat de buren beneden ook kunnen zwemmen na het leeggooien (en het zijn toch al zulke azijnzeikers hier…) Fijne woensdag!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.