My Weekly Diary #27/2022.

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week maakte ik enthousiast gebruik van mijn nieuwe Videoland-abonnement, ging ik een dag met mijn lieve Little Miss C op stap, en besloot ik mijn Italiaanse grammatica een upgrade te geven. Je leest dit (en meer) in My Weekly Diary.

Maandag

Een prima maandag vandaag. Ik heb het druk, maar niet té, en ik sluit mijn werkcomputer dan ook stipt om 17:00 uur. Als ik thuis kom, maak ik een lekker prei-kerrie-soepje en ’s avonds log ik in op Videoland, waar ik de bizarre docu Op Hete Kolen – Het Leven Volgens Emile Ratelband kijk. Gemaakt opdat zijn kleinkinderen en achterkleinkinderen de “genialiteit van hun opa” kunnen zien. En ja, ik quote hier Emile zelf. En zo waren er nog meer verbijsterende momenten. Wat een figuur.

Dinsdag

Een drukke dag vandaag waarin ik van overdracht naar meeting naar update ren, en en-passant nog wat opsteek van continue kristallisatie in samenhang met mechanische decompressie

’s Avonds volg ik een DGM-talk over zelfvertrouwen. Erg interessant, want ook ik kan wel eens ont-zet-tend onzeker zijn.

Woensdag

Een heerlijke part-time dag die ik met Little Miss C doorbreng. We gaan shoppen, borrelen, uit eten, en naar Kinepolis Ladies Night, waar we ook nog wat winnen tijdens de tombola. Ik geniet met volle teugen van deze quality-time met mijn lieve dochter.

Even bijtanken met mocktails en bitterballen.

Donderdag

Een drukke (thuis-)werkdag waar ik helaas niet alles af krijg wat ik af wil krijgen. Ik log daarom nog even in na het avondeten, maar ik merk dat ik eigenlijk te moe ben om me nog echt goed te kunnen concentreren. Ik besluit daarom maar te stoppen en morgen dan maar wat vroeger te beginnen, en kruip onder de wol met een paar Videoland afleveringen Echte Gooische Moeders.

Vermakelijk. Al merk ik duidelijk dat ik in een totaal andere fase zit dan deze moeders.

Vrijdag

Als ik wakker word kruip ik direct achter de laptop om een verslag uit te werken. Ik zit lekker in de flow en krijg mijn aantekeningen allemaal goed verwoord. Na het werk rijd ik even langs Intratuin om een mooie plant voor in mijn slaapkamer te halen. ‘s Avonds heb ik het rijk voor mezelf en kruip ik in bed met de Videoland film F*ck de liefde.

Ik koop een mooie bananenplant.

Zaterdag

Vandaag komt mijn lieve Sis op visite en vermaken we ons onder andere met een potje Uno Extreme-waar-geen-eind-aan-komt.

Met onze eigen spelregels komt er geen eind aan!

Zondag

Een heerlijke laatste dag van de week vandaag. ’s Ochtends doe ik een uurtje Aqua Body Fit en ’s middags blog ik wat, rommel ik wat in huis, en besteed ik een uurtje aan Italiaanse grammatica. Ik begrijp deze taal aardig goed, kan het prima lezen ook, alleen kan met name mijn eigen spreekvaardigheid wel een opfriscursusje gebruiken. En met aanstaande trip naar Verona, en dromen over een tweede huis in Italia kan dat absoluut geen kwaad.

Le lingue ti fanno sentire a casa in qualsiasi parte del mondo.

Komende week ga ik een dagje naar Zeeland, en staat er een trip-down-memorylane gepland. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

5 gedachten over “My Weekly Diary #27/2022.

  1. Die foto op dat boek van Mr. Ratelband had wel wat ‘flitsender’ gemogen hij ziet eruit als een echte opa:-) Zo te lezen had je een uitgebalanceerde week. Wat jij hebt met Italiaans heb ik met Frans, prima te verstaan en te lezen maar zelf zinnen aan elkaar maken, nope. Fijne week!

    Like

  2. Echt die Ratelband vind ik zo’n enge man, brrrr. Heerlijk zo’n dagje met je dochter. Wij zijn ook aan het plannen, we willen naar de ‘laatste’ Jurrasicpark film gaan samen 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.