ON MY WISHLIST : CHANEL espadrilles.

Prachtig vind ik ze, deze espadrilles van CHANEL. Classy en tijdloos. Precies waar ik van houd.

Persoonlijk vind ik espadrilles net even wat lekkerder lopen dan slippers. En dat je met deze van CHANEL er in een hobbezak nog charmant uitziet, is natuurlijk helemaal mooi meegenomen !

De espadrilles zijn er in verschillende uitvoeringen … tweed van katoen en grosgrain, jacquard van katoen en grosgrain, geprint lamsleer, stof, bedrukte stof en grosgrain. Zelf vind ik de espadrilles in lamsleer erg fraai, waarbij mijn voorkeur (qua kleur) met de dag wisselt.

Lamsleer beige en zwart
Lamleer, geheel zwart.

Het enige nadeel is het prijskaartje; deze espadrilles kosten namelijk €710,-. Voorlopig spaar ik nog even door.

Want ik vind deze van gevlochten stof en lamsleer (beige en zwart) namelijk ook prachtig; de prijs is €750.

Wat vind jij van deze espadrilles ? Liefs, Vera

Een gedachte over “ON MY WISHLIST : CHANEL espadrilles.

  1. Prachtig maar ver buiten mijn budget en je betaald natuurlijk ook voor het merk. Ik moet bij dure kleding en schoenen altijd aan mijn, inmiddels overleden, schoonmoeder denken die werkte zo’n 65 jaar geleden bij een atelier waar ze blouses in elkaar moesten stikken en de “dure” merkartikelen moesten heel zorgvuldig ontdaan worden van draadjes en werden beter afgewerkt in tegenstelling tot die voor C&A. Ik zie dat deze schoenen in Spanje worden gemaakt dat is dan wel een pluspunt tegenover al die Chinese kleding en schoenen. Als ik dan toch mocht kiezen zou ik ze in het donkerblauw, en de voorzijde van lak willen hebben. Logo in wit of ook lak donkerblauw daar ben ik nog niet uit. Fijne dag!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.