My Weekly Diary #25/2022.

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week begon de zomervakantie van Little Miss C, had ik een dag met twee supergoede nieuwzen, en stond ik aan de start van de halve marathon van Roosendaal. Je leest dit (en meer) in My Weekly Diary.

Maandag

Na een prima werkdag op kantoor, en een lekker door mijzelf gemaakt prei-kerriesoepje als diner maak ik er een relaxte avond van voor een keertje. Ik besluit aan de nieuwe Netflix-serie Initimidad te beginnen, een Spaanse dramaserie, en ik moet zeggen, de eerste 2 afleveringen vallen me niet tegen.

Het gegeven van Intimidad : “De carrière van een opkomende politica wordt bedreigd wanneer een heimelijk opgenomen seksvideo uitlekt”.

Dinsdag

Deze langste ochtend van het jaar start ik met een DGM-lesje XL Energizer. Ik was mijn bed niet uit te slaan, maar tijdens en na de les voel ik me zo trots en blij dat ik doorgezet heb. Echt zo fijn, de dag energiek beginnen !

Zie je de viezigheid op mijn voorruit? #noshameinmygame

Na mijn werkdag rijd ik even langs de carwash. Het is hoog tijd om mijn wagen weer eens te laten reinigen; hij zit onder het stof. Als ik uit de wasstraat rijd (ik ben dan altijd opgelucht dat het goed is gegaan… ik blijf het doodeng vinden, hahaha) ben ik helemaal happy met mijn shiny wagen en ook het goede zicht.

Woensdag

Een lekkere rustige part-timedag vandaag; ’s ochtends doe ik wat in het huishouden en ren ik mijn standaard rondje, ’s middags help ik Little Miss C met de voorbereidingen voor haar laatste eindejaarsexamen morgen (t.w. Nederlands).

De laatste loodjes van het schooljaar … geradbraakt is Little Miss C zeker, maar ik vind radgebraakt ook prima gevonden. De leerstof is veeel, en de uren studie ook. We zijn er allemaal meer dan klaar mee.

Ook schilder ik nog wat Happy Stones. Ik wil graag in de zomervakantie even langs de Stenenbieb in Tilburg, en daar wil ik behalve een mooie steen voor mezelf uitkiezen, natuurlijk ook fraaie exemplaren van mijn hand achterlaten.

Donderdag

Vandaag is echt een feestdag; gisteren ben ik namelijk níet gebeld door Transavia en dat betekent dat mijn geplande trip naar Verona in juli gewoon door zal gaan!

En verder is de kaartverkoop voor het concert van Eros Ramazzotti op 16.02.2023 om 10:00 uur gestart en om 10:13 uur meldt Mr C al dat hij goede kaartjes gescoord heeft. Wat een supernieuws!

In. The. Pocket!

Vrijdag

Ik start de dag om 06:30 uur met een DGM-les Full Body Workout, inclusief gewichtjes.

De laatste werkdag van de week alweer. Wat vliegt de tijd voorbij! Ik handel wat zaken af, en dat is een heerlijke manier om de werkweek af te sluiten. ‘s Avonds kijk ik nog een aflevering Intimidad.

Zaterdag

Een enerverende dag vandaag met een lach en een traan, en geen foto-materiaal.

Zondag

En vandaag sta ik aan de start van de halve marathon van Roosendaal. Het was drukkend warm, en de met ruim een half uur verlate start werkte ook niet mee, maar hey, ik heb wel mooi de 10 km. behaald. Iets waar ik trots op mag/moet zijn! ‘s Avonds genieten we onder het genot van een heerlijke familiefilm (Love And Gelato) van take-away food (ik heb een heerlijke penne all’arrabiata).

Mijn startbewijs en medaille.

Komende week krijgt Little Miss C de uitslag van haar eindejaarsexamens, hebben we een tafel geboekt in een van onze vaste restaurants van weleer, en ga ik Den Haag eens goed verkennen. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

3 gedachten over “My Weekly Diary #25/2022.

  1. Toen ik de foto zag even bang dat je vlucht geannuleerd was maar gelukkig kun je gewoon gaan. Ik hoor hele wisselende verhalen van mensen die binnen 30 minuten door alles heen zijn én mensen die heel lang in de rij stonden. Onze buren waren vorige week zondag op maandag om 02.45 op Schiphol en haalden op het nippertje hun vlucht om 07.45. Gefeliciteerd! Mijn moeder is inmiddels weer thuis, Ed een weekje naar Frankrijk en ik ga 2 x per week met OV naar Ams om haar te helpen. Fijne week en veel plezier in Den Haag!

    Like

  2. Wat fijn dat je trip naar Verona door kan gaan, heerlijk vooruitzicht. Ik ga van de week op zoek naar een mooie reisje voor september – wel iets waar ik veel kan liggen haha want je hebt het gelezen mijn vakantie was zalig maar ontzettend veel gelopen 🙂

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.