Huilhanddoek.

Huilen doe ik het liefst alleen. Lekker ongegeneerd, alles lekker vrijelijk laten stromen. Zonder te hoeven praten, of zaken uit te hoeven leggen, dat lucht bij mij het beste op.

Ergens op Internet las ik over de Huilhanddoek. Ja, je leest het goed, een handdoek, speciaal bedoeld om in te huilen. Niks geen gesodemieter meer met het wegvegen van die tranen met de palm van je hand, of zo’n viezig snotterig papieren zakdoekje, maar huilen in je liefste, zachtste handdoek.

En toen ik dat zo las, bedacht ik me dat ik zo’n handdoek eigenlijk wel een goed idee vind. Het is een liefdevol gebaar naar jezelf, als je tijdens het huilen niet aan de slag gaat met een hard servetterig zakdoekje, maar jezelf die zachtheid gunt van een zachte, schone handdoek. Ik ben toen direct op zoek gegaan naar een lekkere fluffy handdoek voor toekomstige huilbuien.

Mijn huilhanddoek is deze, van Nike Performance. Hij is gemaakt van 100% zacht katoen, en absorbeert perfect. Elke keer als ik tijdens het huilen de handdoek op mijn gezicht voel, voel ik een overload aan zachtigheid. Het is als ware ik mijzelf een knuffel geef; precies wat ik verdien tijdens een huilbui.

Hoe droog jij je tranen ? Liefs, Vera

Een gedachte over “Huilhanddoek.

  1. Door omstandigheden huil ik de laatste maanden vaak en dan zou ik ook wel een paar van die handdoekjes kunnen gebruiken:-) Voorlopig voldoen tissues met amandelolie en Aloë vera ook wel. Keukenrol of servetten zijn inderdaad niet aan te raden zo hard. Maar zo’n handdoek is dan denk ik wel beter voor het milieu. Fijne dag!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.