My Weekly Diary #24/2022.

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week loodsten we Little Miss C door haar eerste week eindejaarsexamens heen, en genoot ik van siësta’s in de tuin. Je leest dit (en meer) in My Weekly Diary.

Maandag

Een heerlijke werkdag vandaag waarin ik met 10 dingen tegelijkertijd bezig ben. En dat is precies de setting waar ik het meest van houd, en waar ik het best in rendeer. Ik ga dan ook voldaan en energiek naar huis, waar ik ‘s avonds nog even met Little Miss C de studieboeken in duik. Woensdag heeft ze eindejaarsexamen Latijn en dat betekent woordjes stampen.

Latijnse woordjes overhoren op de schommel.

Dinsdag

Ik start de dag met een DGM-lesje Tone on Tuesday waarna ik heerlijk energiek de dag begin. En eindig. Want het is een prima dag vandaag, zonder bijzonderheden. Met uitzondering dan van een meer dan heerlijk dutje in de tuin.

‘s Avonds laat ik mijn Rituals Summer Box of Joy vallen, en het is nog een heuse uitdaging om alle doosjes weer passend in de doos te krijgen. Ruimtelijk inzicht nul!

Pfff kansloos. Ik bijjf schuiven met de doosjes maar krijg ze er niet meer allemaal in … ik zou een slechte Robinson zijn!

Woensdag

Mijn part-time dag vandaag die voornamelijk bestaat uit huishoudelijke zaken. Ik ga onder andere naar de Appie waar ik het Boretti messenblok met messen scoor. Ik had die van Vivo van een paar jaar geleden maar deze, met de stoere look, past veel beter in mijn keuken.

Na een korte run doe ik mijn cooling-down in de tuin, waarna ik ook nog een heerlijke siësta houd.

Die rechter is veel mooier toch!

Donderdag

Vandaag werk ik onder hoge druk, want ik wil op tijd stoppen om naar BootCamp te kunnen. Het gebeurt steeds vaker dat ik dat net niet red, en dat kan niet de bedoeling zijn.

Working lunch. De calorieën sport ik er vanavond wel af …

Mijn lunch skip ik, ik werk door, en zo komt het dat ik op tijd thuis ben en zelfs nog een powernap in de tuin kan doen, #grannystyle, haha! BootCamp is pittig en daarna help ik Little Miss C nog met de laatste voorbereidingen voor haar examen Engels morgen.

Vrijdag

Ik start de dag om 06:30 uur met een DGM-lesje en aansluitend een 5k run, nuchter. Erna ga ik energiek aan de slag en die heerlijke flow houdt de hele (werk-)dag aan. ’s Avonds bbq-en we met allemaal heerlijke vleesjes van de Echte Slager. Genieten ! En ja, dat dutje in de tuin deed ik ook … no worries 😉

Vlees van de BBQ smaakt toch echt het lekkerst.

‘s Avonds krijg ik een vervelend telefoontje dat mijn hele weekend op z’n kop zal zetten.

Zaterdag

Running therapy op de vroege ochtend …

Zondag

En het hoogtepunt van vandaag is de Pink Duck Race, waar ik een eendje voor geadopteerd heb. Helaas valt mijn Duckie niet in de prijzen, maar de wetenschap dat mijn sponsorgeld goed besteed zal worden, verzacht het leed.

Nek-aan-nekrace. Voor Think Pink, de strijd tegen borstkanker.

Komende week is de laatste schoolweek van Little Miss C, en heb ik een hardloopwedstrijd op het programma staan. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

6 gedachten over “My Weekly Diary #24/2022.

 1. Wat een leuk citroen?? boompje op je aanrecht en dan toch wel weer nieuwsgierig naar die proppen papier? Ik hoop dat je weekend toch rustig verlopen is. Ons weekend stond in het teken van de laatste aanpassing in Amsterdam en het vullen van de koelkast van mijn moeder zodat ze voorlopig kan eten en drinken zonder dat ze boodschappen hoeft te doen. Ed gaat morgen een weekje naar de Jura en ik hoop mijn eigen (Jan Steen) huishouden weer wat op orde te krijgen. Fijne rustige week en succes met je hardloopwedstrijd.

  Like

  1. Echt zo leuk hoe zorgvuldig jij mijn foto’s altijd bekijkt ! Die proppen papier … tja, dat zijn de aantekenblaadjes die Little Miss C tot nu toe voor haar examens gebruikt heeft. Onder het mom van “wie schrijft die blijft”. We verzamelen alle proppen tot en met einde examenweek (=donderdag), vermoed echter dat er niet veel meer bij zal komen, want de meeste schrijfoefening zat ‘m in Latijn.
   Goed te lezen dat jouw moeders plekje bijna klaar is, zodat jij ook weer meer rust krijgt !
   Fijne week ook xx

   Like

 2. Wat een heerlijke energieke week had je (op de dutjes in de tuin na dan, hahaha!). Het vervelende telefoontje klinkt naar, sterkte daarmee. En succes met de voorbereidingen voor de hardloopwedstrijd!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.