06.06.2022 : dingen waar ik blij van word

Geluk zit in de kleine dingen. Bewust stilstaan bij de kleine dingen die je gelukkig maken, maakt gelukkig. En vandaag deel ik de dingen waar ik de afgelopen periode gelukkig van werd :

♥ Aquafit ♥ smaragd ♥ Atlantis, The Palm ♥ midzomernachtsafari ♥ mijn lieve volgers ♥ STHLM ♥ 8.000 Let’s Play-It punten ♥ zelfgemaakte aspergesoep ♥ Dubaaaaaaai ♥ broodje Geitje ♥ bitterballengarnituurs ♥ Domburg ♥ mijn lieve karateka ♥ dat ik mijn ogen heb laten laseren ♥ vis eten bij Floor ♥ Café Blond met Sisss ♥ LaDress Sample Sale ♥ biiingooo ♥ Boer Zoekt Vrouw ♥ Havaianas You Trancoso slippers ♥ nieuwe plantjes in de tuin ♥ de boeken van Santa Montefiore ♥ lekker keuvelen ♥ de geur van vers brood ♥ Liefs uit Zierikzee ♥ happy stones maken ♥ spaghetti aglio e olio ♥ bhk ♥ mijn zwartleren jasje van Massimo Dutti ♥ happy stones vinden ♥ hardlopen in de regen ♥ dat ik mijn vliegangst overwonnen heb ♥ verwend worden voor mijn verjaardag ♥ pinch me van MAC ♥ onverwachte complimenten krijgen ♥ kroegpraat ♥ Marokkaanse Bruiloft ♥ BSKLS

Waar werd jij gelukkig van, de afgelopen tijd ? Ik lees het graag in de comments ! Liefs, Vera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.