My Weekly Diary #22/2022

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week kreeg ik het rapportcijfer 8+, genoot ik van Ladies Night, en las ik een heerlijk boek uit. Je leest dit (en meer) in My Weekly Diary.

Maandag

En we mogen weer aan de bak na een heerlijk midweekje vrij … Ik ben al voor de wekker wakker, en sluit zonder moeite aan bij mijn DGM-lesje Yin Yoga dat om 06:30 uur start. Gedurende mijn werkdag verveel ik me geen minuut, en ’s avonds help ik Little Miss C met de puntjes op de i te zetten voor haar toets Latijn, die voor morgen gepland staat.

Latijn.

Dinsdag

Wat is dat toch, dat je van die k*-klussen hebt waar je als een berg tegenop ziet, die je uitstelt, waar je slapeloze nachten van hebt, maar die, als je ze eenmaal vastpakt, ineens zo mee blijken te vallen, dat je er nog lol in krijgt ook … ?! Ik had dat vandaag, en doordat het dus allemaal mee bleek te vallen, sloot ik de ochtend echt met een lekker gevoel af.

Keien in de pot – een verhaal van Covey

De rest van de dag zit ik in een goede flow en ik eindig de dag met een coachingsgesprek, en het rapportcijfer 8+.

Woensdag

Uitslapen, uurtje lezen, uurtje hardlopen, lekker uit eten, en naar de Kinepolis Ladies Night, … kortom een heerlijke invulling van mijn part-time dag!

Eerst samen een hapje eten bij De Beren en daarna naar de Kinepolis Ladies Night … superleuk om dit samen met mijn dochter te doen!

Donderdag

Ik start de dag met een half uurtje Standing Yoga, en vertrek aansluitend naar kantoor waar ik een okee werkdag heb. Helaas red ik het niet om ’s avonds mee te doen aan BootCamp, ik worstel de laatste tijd steeds vaker met de starttijd, het zou fijner zijn als dat minimaal een half uurtje later zou zijn …

Ik neem daarom ‘s avonds maar lekker wat tijd voor mezelf. Ik ga vroeg naar boven en lees aardig wat hoofdstukken in het boek waar ik recent in begonnen ben.

Vrijdag

De ochtend werk ik gestaag vanuit huis, en de rest van de dag staat in het teken van een emotioneel afscheid. Als comfort food eet ik ‘s avonds een lekkere pannenkoek.

Pannenkoek met kaas en spek. En natuurlijk Van Gilse schenkstroop.

Zaterdag

Vandaag mag Little Miss C samen met haar karate school een optreden verzorgen tijdens een festival in onze woonplaats. Tussen de optredens door vermaken wij ons met mensen kijken, drinken en eten we wat, en genieten we van het heerlijke weer. ‘s Avonds eten we een hapje in een van onze vaste restaurantjes, en aansluitend genieten wij van de prachtige zonsondergang.

Kata.

Zondag

En deze laatste dag van de week doe ik lekker rustig aan. Ik rommel wat in en om huis, en lees “Zuid moeders breken niet” uit.

Komende week ga ik een dagje helpen verhuizen, en heb ik verder geen speciale dingen gepland staan. Of dat ook zo blijft … ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

6 gedachten over “My Weekly Diary #22/2022

  1. Ben ik toch wel nieuwsgierig wie dat leuke kindje is:-) Aardbeien zien er zalig uit en waren dat waarschijnlijk ook.
    Fijne week!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.