My Weekly Diary #21/2022

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week verveelde ik me geen minuut, vond ik dat ik wel wat cadeautjes verdiend had, en liet ik lekker voor me koken. Je leest dit (en meer) in My Weekly Diary.

Maandag

Vandaag is een drukke (werk-)dag en als ik eindelijk om 23:00 uur wat tijd voor mezelf heb, vind ik dat ik wel een cadeautje verdiend heb. Ik besluit daarom de slippers te bestellen die ik vorige week bij mijn vriendin zag, en die ik toch wel heel stijlvol vind. Zij heeft ze in het beige, en ik neem deze in het grijs :

Havaianas You Trancoso.

Dinsdag

Als de wekker gaat om 05:45 druk ik automatisch op snooze, maar uiteindelijk weet ik me toch te mobiliseren om om 06:00 uur van start te gaan met een DGM Energizer workout. Na een heerlijke douche vertrek ik naar kantoor, waar ik een drukke laatste werkdag van deze week heb. Het voelt fijn als ik ‘s avonds mijn out-of-office aan zet. Ik ben eerlijk gezegd wel even toe aan wat vrije tijd!

Heerlijk, 5 dagen vrij!

Woensdag

De dag start ik voor een keer zonder wekker, en zonder DGM les. Uiteindelijk word ik nog vroeg wakker uit mezelf, en dat is heel fijn. Na mijn ontbijt en nadat ik Little Miss C uitgezwaaid heb, zij moet gewoon naar school, besluit ik terug naar bed te gaan en eens tijd te maken om mijn boek uit te lezen. Dat is me niet gelukt in Stockholm, en sinds ik terug ben heb ik m zelfs niet meer aangeraakt …

Ik mocht niet eerder uit bed dan dat ik mijn boek uitgelezen had. En dat heb ik gedaan!

‘s Middags ga ik een stuk hardlopen in het bos, en keuvel ik wat in en om het huis. Een heerlijk relaxed dagje dus!

Donderdag

Vandaag ben ik de hele dag druk met opruim- en schoonmaakbezigheden bij een dierbare. Mijn maaltje ‘s avonds gaat er goed in; spaghetti aglio e olio en tiramisu als toetje!

Vrijdag

Toen ik er oor van kreeg dat Little Miss C en een vriendin van plan waren te gaan shoppen in Antwerpen heb ik me direct als taxi opgeworpen. Have fun, dames, ik vermaak me ook wel in de tussentijd! Ik slaag superleuk bij Massimo Dutti voor een zwart leren jasje, en ik pas ook nog jurk bij Zara die ik uiteindelijk toch terug hang omdat ik maar blijf twijfelen.

‘s Avonds ga ik voor de tweede dag op een rij uit eten, en dat is wederom bij een Italiaans restaurant. Tja, dat is en blijft nou eenmaal mijn lievelingskeuken. Dit keer neem ik scampi piccante als voorgerecht, en penne alla gorgonzola als hoofdgerecht.

Zaterdag

En ook vandaag staat in het teken van buiten de deur eten en shoppen. Ik vermaak me prima tijdens dit verlof!

Vandaag koop ik een jurk van Marc O’Polo en deze blush in de kleur “pinch me”.

Zondag

Geen shop- en schranssessies vandaag, maar een vrij “standaard” zondag die bestaat uit sport, huishouden, administratie en andere degelijke dingen.

Komende week wil ik weer wat scherper op mijn voeding gaan letten, en ga ik met Little Miss C de bloemetjes buiten zetten. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

3 gedachten over “My Weekly Diary #21/2022

  1. Oh heerlijk penne met gorgonzola. Moesten we vanavond maar eens eten en dan voor het gezonde met geroerbakte spinazie. Je hebt jezelf goed verwend deze week:-) Mijn moeder zit inmiddels in een revalidatiecentrum en wij gaan deze week haar huis opruimen en aanpassen aan de situatie daarna. Helaas is er geen thuiszorg te vinden dus overweeg ik om een paar maanden bij haar te gaan wonen. Fijne zonnige week!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.