My Weekly Diary #15/2022

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week bleek ik onverwacht een vrije dag te hebben, deed ik mijn laatste lange duurloop training voor de Antwerp Ten Miles, en speelde ik de reisleidster. Je leest dit (en meer) in My Weekly Diary.

Maandag

Deze eerste dag van de week begint zoals inmiddels gebruikelijk met een DGM-lesje (Yin Yoga). Erna maak ik mijn groene smoothie klaar, en vertrek ik naar kantoor, waar mij een drukke dag wacht. ’s Avonds werk ik thuis ook nog een uurtje of wat, in anticipatie op morgen wanneer ik 2 meetings van ruim 1,5 uur heb staan.

One liter smoothie a day keeps the doctor away …

Dinsdag

De Energizer-workout om 06:00 uur deze ochtend valt niet heel goed. Ik voel me verre van energiek erna, en dat gevoel blijft helaas de hele dag. Maar tijd om me rot te voelen heb ik niet want mijn werkdag zit vol met meetings, en ’s avonds hebben we ook nog een vriendin van Little Miss C te slapen.

Ik maak er dan ook een rustige avond van, met een avondje diamond painten voor de televisie.

Mijn nieuwe diamond painting-project dat ik van Little Miss C cadeau kreeg!

Woensdag

’s Ochtends ontvang ik een verschrikkelijk bericht dat betrekking heeft op iemand waar ik heel veel om geef. Behalve een heuveltraining in het bos (tja de training voor de Antwerp Ten Miles moet natuurlijk wel gewoon doorgaan …) staat de hele dag in het teken van deze boodschap. Ik ben blij dat ik mijn part-time dag heb, en alle tijd en ruimte kan nemen om het een en ander een plekje te geven.

Ik brand een kaarsje voor een “goede” afloop …

Donderdag

Business as usual vandaag, en dat vind ik ook wel fijn. Zeker na gisteren. Ik start de dag om 06:00 uur met een DGM-lesje Balance Yoga en daarna log ik direct in op mijn zakelijke laptop. Ik werk thuis om wat verslagen uit te werken en moet echt wat meters maken vandaag. En dat lukt … ik knal de hele dag en klap met een goed gevoel om 19:00 uur mijn laptop dicht.

Nog vóór 7-en log ik in op mijn werkcomputer.

’s Avonds skip ik BootCamp om naar The Passion te kunnen kijken, elk jaar vaste prik op Witte Donderdag.

Vrijdag

Een onverwachte meevaller vandaag … daar waar ik dacht te moeten werken blijk ik vrij te hebben! Het is even omschakelen, maar uiteindelijk verloopt het invullen van de dag zonder problemen. Ik doe een lange duurloop (mijn laatste voor de Ten Miles) die meer dan prima gaat, en voor de rest lummel ik wat.

Niet geschoten altijd mis, toch!

‘s Middags doe ik wat boodschapjes en ik besluit spontaan een lot voor de Koningsdagloterij te kopen en een kansje te wagen voor de hoofdprijs van 20 jaar lang €250.000,- per jaar.

Zaterdag

De geuren, de kleuren, de bloemenpracht. Ik houd ervan.

Vandaag ben ik een hele dag met een vriendin op pad; zij wilde een dagje naar de Keukenhof en laat ik in die contreien nou heeel goed de weg weten. We starten de dag met een rondje shoppen (en slagen beiden erg leuk!), gaan daarna lunchen, en na een paar uur genieten in het mooiste lentepark van Nederland laat ik de mooiste verborgen plekjes van de Bollenstreek zien, die enkel de locals kennen. Een heerlijke dag!

Zondag

Eerste Paasdag starten wij traditiegetrouw met een Paasbrunch, en een zoektocht in de tuin. De rest van de dag doe ik rustig aan, ik merk goed dat de emoties van afgelopen week er flink op ingehakt hebben.

De Paashaas had een m&m’s Paasei voor mij verstopt!

Komende week ben ik een dagje toerist in eigen land, ga ik naar Kinepolis Ladies Night, en maak ik me klaar voor de Antwerp 10 Miles. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

5 gedachten over “My Weekly Diary #15/2022

  1. Wat fijn zo’n onverwachte vrije dag. Ik had altijd vrij met Goede Vrijdag maar het bedrijf waar ik nu werk is die dag gewoon aan het werk. Gelukkig is vrijdag mijn parttime dag dus ik had ook een heerlijk lang weekend.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.