04.04.2022 : dingen waar ik blij van word

Geluk zit in kleine dingen. Bewust stilstaan bij de kleine dingen die je gelukkig maken, maakt gelukkig. En vandaag deel ik de dingen waar ik de afgelopen periode gelukkig van werd :

♥ Ischgl2022 ♥ verzadigd ♥ de geur van de From Patty with love Vanilla Dream kaars ♥ broodje Geitje ♥ mijn lieve volgers ♥ Master Class Brain Food ♥ de eerste bollenvelden ♥ weekendje Noordwijk ♥ Chandon Garden Spritz ♥ Chique&Simpel ♥ ochtendgekkie ♥ pijnvrij hardlopen ♥ Dear Good Together ♥ dat ik mijn ogen heb laten laseren ♥ uurtje zwemmen ♥ Mama Mia ♥ Zara ♥ Dear Good Morning ♥ mijn aanstaande trip naar Stockholm ♥ The Shape of My Heart ♥ Kriek ♥ Dior Vernis ♥ dat ik de Antwerp Ten Miles ga rennen ♥ De zwaluw en de kolibrie van Santa Montefiore ♥ fluitende vogeltjes ♥ het eekhoorntje in mijn tuin ♥ dat het langer licht is ♥ Fearless DGM ♥ Bolsius Mango scented candles ♥ Kamp van Koningsbrugge ♥ Cosmopolitan ♥ fotoshoot ♥ Over Mijn Lijk ♥ diamond painten ♥ KATOEN ♥ de energie van weer naar kantoor gaan ♥ leniger zijn tijdens BootCamp ♥ Lizzy3.0

Waar werd jij gelukkig van, de afgelopen tijd ? Ik ben benieuwd … Liefs, Vera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.