My Weekly Diary #13/2022

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week was ik 7 jaar gestopt met roken, bezocht ik die ene hippe Zeeuwse hotspot die al tijden op mijn lijstje stond, en werd ik op de gevoelige plaat vastgelegd. Je leest dit (en meer) in My Weekly Diary.

Maandag

Ik start deze week met een beurs gevoel en toch wel wat spierpijn, na mijn lange duurloop (112 minuten) van gisteren. Maar na een DGM-lesje Body flow yoga voel ik me al iets soepeler, en de bevestiging van mijn deelname aan de Antwerp 10 Miles maakt ook een hoop goed. Ik klaag niet hoor !

Vandaag krijg ik ook de melding dat het inmiddels 7 jaar geleden is dat ik mijn laatste sigaret rookte. Het is een wereld van verschil, de Vera die ik toen was, en de Vera die ik nu ben, niet alleen fysiek maar ook mentaal. Ik sta vandaag vol trots even stil bij de stappen die ik gezet heb.

7 jaar gestopt met roken!

Verder is het een prima werkdag, en als Little Miss C ’s middags thuis komt is het tijd voor een klein feestje; haar examens zijn afgelopen, het wachten is nu op haar rapport (die komt aanstaande vrijdag).

Dinsdag

Een drukke kantoordag vandaag, met ’s ochtends een Back-To-The-Office Koffiemoment, met volgens mijn collega de beste worstebroodjes van de hele wereld.

Lekker hoor!

De avond spendeer ik lekker op de bank met een marathonnetje Over Mijn Lijk. Ik vind dit zo’n mooi programma, maar vanwege de heftigheid binge ik ‘m altijd. Gewapend met papieren zakdoekjes kijk ik de eerste 4 afleveringen.

Woensdag

Opstaan gaat niet gemakkelijk deze ochtend, maar ik weet me toch uit bed te slepen voor een DGM-lesje aerobics. Na een rondje boodschappen doen ga ik hardlopen (7 km.) en ‘s middags vertrek ik naar Goes waar ik met een vriendin heb afgesproken. We kletsen uitgebreid bij, borrelen met cocktails en een borrelplank, en eten samen een lekker maaltje.

Deze hotspot kan ik ook weer afvinken van mijn lijstje!

Donderdag

Na een veel te kort nachtje, ik was rond 23u30 thuis en ging uiteraard niet direct slapen…, sta ik om 05u35 naast mijn bed om mee te doen aan een DGM-lesje Gentle Yoga Flow. Ik ben best trots op mezelf dat ik me niet omgedraaid heb.

Verder is het een spannende ochtend … de laatste tijd lanceert mijn idool Eros Ramazotti namelijk intrigerende announcements, voor vandaag om 12:00 uur. Ik ben erg benieuwd naar wat zijn boodschap te betekenen heeft … een nieuwe single of misschien wel een nieuwe cd?

Om 12:00 uur zit ik paraat, maar pfff wat een tegenvaller dat het “alleen” een tour betreft van 10 shows in 5 arena’s (in Spanje, Italië, Griekenland en Israël). Ik had het weer spannender gemaakt dan dat het daadwerkelijk is … #thestoryofmylife, haha.

Vrijdag

De DGM Energizer Workout van vanmorgen is een pittig begin van de dag, maar wel heel lekker ! Wat niet zo lekker is, is het bedrag dat ik later vandaag af mag rekenen bij het tanken. Honderdenelf euro, dat is toch niet normaal meer!

Wat een bedrag…

Zaterdag

Picture Perfect…

Vandaag staat in het teken van een professionele fotoshoot. Na afloop maken we een stadswandeling in Amsterdam Noord, en aansluitend eten we pizza e prosecco met z’n allen.

Zondag

En vandaag is weer lange-duurloop-dag. Ik ren 15 kilometer in aanloop op de Antwerp Ten Miles, vandaag over precies 3 weken, en de rest van de dag doe ik lekker rustig aan.

Het gebruik van deze gel bevalt me heel erg goed.

Komende week heeft Little Miss C Paasvakantie, maar voor mij is het gewoon business as usual. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

6 gedachten over “My Weekly Diary #13/2022

 1. Goed bezig geweest deze week Vera enne Paasvakantie?? Het is toch pas over 2 weken Pasen heeft je dochter zo lang vakantie? Mooie jurk heb je aan op de foto:-) Wij gaan de badkamer wat veranderen en ik kwam erachter dat de spiegelkast bijna 1100 Euro heeft gekost (hing er al). Spuuglelijk en had ‘m gratis op MP gezet vragen mensen of je de kast kunt brengen en installeren 150 km. verderop. Ja tuurlijk…..of ze vragen of de inhoud van de kast er ook bijkomt…..Zucht we brengen de kringloop.

  Like

  1. Neee, de brutaliteit echt he, soms op MP. Ongekend af en toe, ik kan er helaas ook over meepraten. Het is echt een genot als je iemand treft die een reeel bod doet en ook daadwerkelijk betaalt en netjes afhandelt. En ja, toch echt Paasvakantie; Little Miss C heeft 2 weken vrij, in aanloop op Pasen dus vandaar die naam ook. X

   Like

 2. Ik heb een paar jaar in de muziekindustrie gewerkt en ben toen ook bij concerten van Eros geweest. Erg mooi, maar vond het ook enorm saai. Hij maakt geen contact met zijn publiek maakt geen praatjes/grapjes nee, vond het niet bijster leuk, de zang is prachtig maar bij een concert verwacht ik wel wat meer. Heb er echt heeeeel veel gezien in die jaren en er zaten echt toffe tussen – vooral die artiesten waar je dan wat minder mee hebt die een top concert weten te geven.

  Like

  1. Ja wat je schrijft is wel zo. Eros staat meer als “Gods Gift” op dat podium te dralen en te doen, dan dat hij daadwerkelijk interactie met zijn fans zoekt. Maar zijn stem is zo ontzettend mooi, live (bijna mooier dan op ceedee), en zijn liedjes blijven me keer op keer raken, dat me zijn attitude niet zo stoort. Maar je hebt wel gelijk hoor. Voor een super show en veel interactie moet je niet bij hem zijn. X

   Like

 3. Wat knap dat je het vroege opstaan blijft volhouden, ook na een korte nacht! De foto van jullie drietjes is heel mooi! Een fijne week weer hoor!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.