My Weekly Diary #08 en #09 Foto-editie

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen 2 weken zat ik in de vakantiemodus, en verbleef ik in dat heerlijke Ischgl. Omdat woorden tekort schieten, laat ik je mijn belevenissen zien in foto’s ! Van skiën tot shoppen, van Kaiserschmarrn tot Kaiserwetter. Je ziet dit (en meer) in My Weekly Diary, foto-editie.

Week 8 staat voor een groot gedeelte in het teken van de “normale” dingen. Vanaf woensdag 23.02 staat mijn out-of-office aan, maar dat wil niet zeggen dat ik niks meer hoef te doen.. er speelt nog het nodige dat ik afgerond wil hebben voor we weggaan, maar de vooruitzichten voor Ischgl later die week beloven veel goeds, en houden me op de been!
En dan is het tijd om op vakantie te gaan. We gaan met de auto en nemen mee …: worstenbroodjes … normaal gesproken nemen we ook gekookte eitjes en geschrapte worteltjes en komkommer mee, maar die ben ik vergeten mee te nemen en die liggen nu nog in de koelkast thuis …
De heenreis doen we in etappes, de eerste dag rijden we tot Bregenz. En laat daar nou net een dm zitten, waar Little Miss C en ik natúúrlijk heen moeten! We slagen supergoed; na mijn vakantie zal ik een shoplog maken van mijn buit.
Om de vakantie in te luiden eten we de eerste avond traditiegetrouw Wiener Schnitzel mit Pommes, met Aperol Spritz voor mij!
Dag 2 vertrekken we rond 07:00 uur uit Bregenz, richting Ischgl. Onderweg zien we het steeds witter worden, prachtig, die telkens wisselende vergezichten!
Bij aankomst in Ischgl hebben we prachtig weer: verse sneeuw, met zon en een helderblauwe hemel. Volgens de voorspellingen zou dit de hele week zo moeten blijven.
Nadat we ingecheckt zijn gaan we direct naar boven en binden we de ski’s onder. Tijdens het skiën neem ik regelmatig de tijd om van de prachtige vergezichten te genieten. Ik kan hier geen genoeg van krijgen.
Als je goed kijkt zie je Mr C en Little Miss C. …het overweldigende van de bergen, en de nietigheid van ons, mensen, maakt telkens enorme indruk op me.
Op zondag 27.02 is Little Miss C jarig. We maken haar wakker met cadeautjes op bed, en maken er een superleuke dag van.
De vakantiedagen verlopen allemaal zo’n beetje volgens hetzelfde patroon; eten, skiën, relaxen, eten, slapen, en repeat. Op deze foto zie je trouwens het uitzicht vanuit onze hotelkamer. Heerlijk wakker worden zo!
We skiën een aantal keer de Smugglerrunde; een prachtige tocht van Oostenrijk naar Zwitserland.
En als we dan toch in Zwitserland zijn, dan doen we gelijk wat tax-free aankopen.
Deze magneet mag mee voor mijn verzameling.
Op de piste nuttigen we uiteraard van die typische wintersportspijzen. Kaiserschmarrn, Currywurst, Pommes, Pretzel, Almdudler, heisse Schoko, Germknödel, … het komt allemaal voorbij.
En natuurlijk Wodka Feige. What else?
‘s Avonds spelen we vele, vele potjes Uno.
En dan is het alweer tijd om naar huis te gaan … De laatste dag skiën we nog één keer mijn favoriete route, en zijn we blij dat we ook dit keer weer heelhuids naar huis keren. Ischgl2022, je was fantastisch!

Komende week heb ik zowel zakelijk als privé een drukke week voor de boeg. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe waren jouw weken ? Liefs, Vera

7 gedachten over “My Weekly Diary #08 en #09 Foto-editie

 1. Zo te zien op de foto’s heb je je batterijen weer kunnen opladen. Gelukkig is het hier ook prachtig weer en voorjaar. Maar de oorlog in de Oekraïne overschaduwen mijn dagen wel. Die Morgengruss van 3 maart komt wel binnen die mensen daar hebben ineens geen doel meer. Laten we hopen dat het snel voorbij is. Fijne week!

  Like

  1. Ja, vreselijk hè, die toestand in Oekraïne. Ik probeer de informatiestroom daaromtrent gedoseerd tot me te nemen, en verder keihard te genieten van de lichtpuntjes die er dagelijks zijn. Geen kop in het zand, maar wel bewuste afstand … als ik er teveel bij stil sta, heeft dat een te grote impact op mijn welbevinden. Fijne week! x

   Like

 2. Wintersport ziet er altijd zo gaaf uit, maar ik hou niet van de kou! Ik ben echt een zomermens maar als ik die foto’s zo zie dan lijkt het wel echt genieten hoor! Wat leuk dat jij ook magneten meeneemt van elke plek waar je geweest bent, dat doe ik ook! 😀
  Ziet er naar uit dat je een heerlijke vakantie hebt gehad …kun je er weer even tegenaan he 😉

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.