03.03.2022 : dingen waar ik blij van word

Geluk zit in de kleine dingen. Bewust stilstaan bij de kleine dingen die je gelukkig maken, maakt gelukkig. En vandaag deel ik de dingen waar ik de afgelopen periode gelukkig van werd :

viva la papa col pomodoro ♥ trainen voor de Antwerp 10 Miles ♥ “wie de oplossing weet mag het vertellen” ♥ Simply Red ♥ mijn lieve volgers ♥ Wilson Phillips ♥ Valentijns Run ♥ krokusjes ♥ M&M’s chocoladereep cookie ♥ 06:06 ♥ 20 minuutjes ♥ sapjes ♥ lunch bij Barista ♥ dat ik mijn ogen heb laten laseren ♥ uurtje zwemmen ♥ dat ik goed door de covid-besmetting heen gekomen ben ♥ p-time ♥ soit ♥ Martini prosecco ♥ 13 ♥ lange duurloop op de Heide ♥ Apple Pay ♥ “Te mooi om waar te zijn” van Olga van der Meer ♥ de geur van de bodylotion Sunset Glow van Bath & Body Works ♥ Sí van Armani ♥ naar de pedicure ♥ de mijlpaal van 1.000 blogposts ♥ dat het langer licht is ♥ Eid Mubarak ♥ Balea producten scoren bij de DM ♥ Aperol Spritz ♥ Little Miss C’s prachtige perioderapport 3 ♥ bloginspiratie ♥ Wodka Feige ♥ skiën ♥ kaiserwetter ♥ mijn lichamelijke en geestelijke conditie ♥ family-time

Waar werd jij gelukkig van, de afgelopen tijd ? Ik lees het graag in de comments ! Liefs, Vera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.