1.002 blogberichten later … een dankjewel aan jou

Op 25.02.2022 kreeg ik ineens een melding van WordPress. Nou gebeurt dat wel vaker, maar dit bericht maakte indruk op me. Het was namelijk het bericht dat ik 1.000 blogberichten geplaatst heb. Dui-zend ! Tienmaal honderd stukjes van mijn hand : gedichtenspinsels, reviews, belevenissen, … wow. Wat een aantal. Dat het er al zoveel zijn geweest, ik had werkelijk geen idee.

Wat in 2015 begon als een spontaan idee, is uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel van mijn leven waar ik dagelijks mee bezig ben. En altijd met plezier. Ook het publiceren wat ik vanaf het begin 3x in de week doe, gaat me zonder moeite af. Ik kan zeggen dat ik tot op heden nog geen enkel moment zonder inspiratie heb gezeten. En ook voor de toekomst heb ik nog ideeën en plannen genoeg.

Behalve het plezier dat ik zelf ondervind aan het schrijven; mijn blog is echt mijn hobby, heb ik behoorlijk wat te danken aan mijn blog. Waar ik het in het begin eng vond als mensen mij herkenden, vind ik het nu niet erg meer om te “shinen“, mezelf kenbaar te maken, of zelfs selfies te plaatsen. Mijn vertrouwen heeft dus een enorme boost gekregen. Maar niet alleen mijn zelfvertrouwen, ook mijn vertrouwen in anderen. Want waar je toch vaak hoort dat de online wereld een enge, nare wereld is, kan ik alleen maar vertellen over mijn eigen ervaringen, en die zijn allemaal positief. Of het nou gaat om mooie samenwerkingen, leuke contacten, of fijne reviews; er is nooit iets onvertogen gebeurd. Ik heb ook zoveel steun, leuke reacties, en lieve berichten mogen ontvangen in de afgelopen jaren, en daar wil ik jou, mijn trouwe lezer/volger, graag voor bedanken. Hoe fijn is het dat we in deze tijden waar toch het nodige, mondiaal gebeurt, elkaars lichtpuntje mogen zijn. Wat mij betreft … óp naar de volgende 1.000 berichten !

Liefs, Vera

5 gedachten over “1.002 blogberichten later … een dankjewel aan jou

  1. Wat leuk! Ik lees je blogs nog niet zo heel lang maar ze zijn fijn om te lezen. Leuk dat je o.m. mij een inkijkje geeft in jouw leven. Op na de volgende 1000 Vera. Fijne zonnige dag vandaag:-)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.