My Weekly Diary #05/2022

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week testte ik covid-positief, aten we pannenkoeken bij kaarslicht, en beëindigde ik Dry January. Je leest dit (en meer) in My Weekly Diary.

Maandag

Toch maar even naar het drive-in testpunt.

Mijn werkdag begint in bed; ik vrees dat ik door de covid te pakken ben genomen. Ik heb een en al klachten, en besluit me ’s middags te laten testen. Behalve dat uitje naar de teststraat is mijn bed mijn vaste verblijfplaats deze dag. Gelukkig is het qua workload te doen vandaag en kan ik een beetje mijn gemak houden.

Dinsdag

Positief.

En wat ik al vermoedde blijkt waar te zijn, ik ben covid-positief. De enorme hoofdpijn van de afgelopen dagen lijkt voorbij, het enige wat me echt parten speelt is de vermoeidheid en ik probeer daar zo goed en zo kwaad als het kan aan toe te geven. Ik slaap en rust dus veel en maak er qua (thuis-)werk een kort dagje van.

Woensdag

En ook over vandaag valt er weinig spannends te melden. Ik vind het lastig om mijn rust te pakken, maar doe mijn best, en lees een heel eind in mijn nieuwe boek Tim, de officiële biografie van Avicii.

Lekker hoor.

‘s Avonds maakt Mr C, die ook positief getest is maar zich al iets beter voelt, pannenkoeken ter ere van Maria Lichtmis (mocht je niet weten wat dat inhoudt, ik schreef er al eerder hier een blog over). Gelukkig heb ik geen last van geur- of smaakverlies door de covid, dus ik laat het me heerlijk smaken.

Donderdag

Same same but different today. Ik werk thuis, rust veel, maar merk ook dat ik iets meer energie krijg.

Vrijdag

En vandaag gaat het weer een stukje beter dan gisteren. Ik heb zelfs de kracht en energie om een stukje te gaan hardlopen, wat eigenlijk wonderwel goed gaat. Volgens mij mag ik niet klagen met mijn covid-klachten; ook qua conditie lijk ik weinig ingeboet te hebben !

5k covid-run.

Zaterdag

Een heerlijke zaterdag waarin ik lekker wat in en om het huis keuvel. Zo vind ik ziek thuis zijn wel leuk, genoeg energie om wat te doen en tegelijkertijd niet teveel moeten. Ik neem het er nog even lekker van.

Het schiet al aardig op.

Zo heb ik ineens de rust in mijn lijf om wat te gaan diamond painten, en daar maak ik dan ook direct gebruik van!

Zondag

En vandaag is het officieel einde besmettelijkheid en quarantaine. Hoe fijn, dat ik zonder al te veel kleerscheuren door deze besmetting gekomen ben! Ik proost erop met een lekker wijntje tijdens het koken!

Einde Dry January!

Komende week hoop ik mijn “gewone” leventje weer volledig op te kunnen pakken, en heb ik een Valentijn Run gepland staan. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

5 gedachten over “My Weekly Diary #05/2022

 1. Fijn dat je er zo goed bent afgekomen zonder al te veel ernstige klachten. Je ziet er op de 2e foto een stuk beter uit:-)
  Ben ik toch wel nieuwsgierig wat het doel is van die disposable overall’s? Fijne week!

  Like

  1. Die disposable overalls wilden we gebruiken om als marsmannetjes te verschijnen (onder het mom van carnaval), maar uiteindelijk hebben we besloten ze toch niet te dragen. Leuk dat je de foto’s zo goed bekijkt, Ilona !

   Like

 2. Ik heb afgelopen week helemaal niet gesport en ga dus proberen dat deze week weer in te plannen. Gek dat je dat direct mist als je het zo in je systeem hebt zitten maar ik was gewoon te moe. Ik heb na mijn Covid besmetting van een maand of wat geleden nog regelmatig hoofdpijn terwijl ik daar echt nooit last van had maar verder gelukkig ook geen andere narigheid aan overgehouden. Succes deze week weer.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.