02.02.2022 : dingen waar ik blij van word

Geluk zit in de kleine dingen. Bewust stilstaan bij de kleine dingen die je gelukkig maken, maakt gelukkig. En vandaag deel ik de dingen waar ik de afgelopen periode gelukkig van werd :

♥ De Snuif ♥ #777DETOX ♥ rewired ♥ Masterclass met Rutney Sluis, Charlotte Labee, en Vivian Reijs ♥ mijn lieve volgers ♥ de geur van RITUALS… Rêve de Hanami ♥ Los Gansos ♥ overdagse badsessies ♥ Hard To Say Goodbye van Rondé ♥ T15 ♥ draaikaas ♥ mijn veerkracht ♥ ochtendritueel ♥ dat ik mijn ogen heb laten laseren ♥ helende engelen ♥ Bootcamp avonden ♥ plantenstekjes ♥ “ge zijt echt ne mottigen aap” ♥ SMEG ♥ dat het al langer licht is ‘s avonds ♥ de geur van Rituals Sweet Jasmine ♥ NO1 DE CHANEL CRÈME YEUX REVITALISANTE ♥ LoLaLoungeSet ♥ Antwerp Park Run ♥ Road to Ten Miles ♥ Dürüm Döner ♥ uurtje zwemmen ♥ uurtje diamond painten ♥ Coca Cola Zero ♥ mijn nieuwe werk laptop ♥ training gezondheidsvirus ♥ mijn nieuwe hardloopschoenen ♥ de prille lente die al in de lucht hangt ♥ Dry January ♥ bewust uit mijn comfort zone stappen ♥ de vogeltjes in mijn tuin ♥ Take Me To Your Heart van Rick Astley ♥ After Life

Waar werd jij gelukkig van, de afgelopen tijd ? Ik lees het graag in de comments ! Liefs, Vera

2 gedachten over “02.02.2022 : dingen waar ik blij van word

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.