My Weekly Diary #04/2022

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week deelde ik mijn thuiskantoor met Little Miss C, bleek Witte Kruis mijn beste vriend, en zette ik de eerste stappen op weg naar de Antwerp Ten Miles. Je leest dit (en meer) in My Weekly Diary.

Maandag

De start van een nieuwe werkweek begint thuis, en dat geldt ook voor Little Miss C die tot en met vrijdag afstandsonderwijs heeft. Gelukkig kan ik wat met mijn uren en mijn werk schuiven, om haar zo af en toe wat te ondersteunen. Zo schuif ik om 12:30 uur aan bij een lesje Latijn; ik leer deze taal met haar mee en vind het allemaal best interessant #win-win dus. Maar respect voor de leraren hoor; de kids verraden in de chat de aandachtsspanne van een garnaal te hebben …

Lekker chatten is veel leuker dan opletten.

Dinsdag

Een drukke (thuis-)werkdag met 3 Webexen, en de nodige zaken die à la minute geregeld moeten worden. Tijd voor pauze heb ik niet, ik knal aan één stuk door. Toch maak ik in de late namiddag nog even tijd voor een wandeling, waarbij we plots op een bijzondere vondst stuiten. Ik, met mijn romantische insteek, dacht gelijk aan een soort flessenpost; een liefdesbrief van lang geleden ofzo, maar het blijkt een logboek van Geocoaching te zijn. Ik had het dus weer leuker gemaakt dan dat het was #storyofmylife, haha. Ik heb geen idee wat Geocoaching inhoudt verder, en besluit het item netjes terug te leggen.

Helaas geen liefdesbrief uit vervlogen tijden …

Woensdag

Mijn part-time dag vandaag begin ik “uiteraard” met mijn ochtendritueel om 06:06 uur. Als die afgerond is, lees ik mijn boek uit, en kijk ik een filmpje van Richard de Leth, en zo staan de eerste uurtjes van de dag heerlijk in het teken van me-time.

Om 08:45 schuif ik aan bij de les Latijn van Little Miss C, en daarna ga ik een uurtje banen zwemmen. ‘s Avonds eten we bij de lokale shoarmaboer, en eet ik mijn buikje rond met een Dürüm Döner, frietjes, én een broodje shoarma. Gewoon omdat het kan!

Voorgerecht.

Donderdag

Mijn nieuwe werklaptop.

Mijn eerste werkdag op mijn nieuwe werklaptop, en dat bevalt goed. Heel goed. Tot op heden deed ik veel op mijn privé middelen, maar nu thuiswerken toch een vast onderdeel blijft van mijn job, vond ik dat hier een eind aan moest komen. Ik heb nu van de baas een mooie HP gekregen, die alle functionaliteiten bezit om mijn job naar behoren te kunnen uitoefenen. En vandaag knal ik lekker door. Na het werk doe ik weer een lesje BootCamp, en Little Miss C gaat gezellig mee.

Vrijdag

En ook vandaag zit Little Miss C bij mij in kantoor; het is best gezellig zo, maar ik zal blij zijn als ze vanaf volgende week weer gewoon lekker naar school gaat …

Ons gedeelde bureau.

Zaterdag

Ik voel me niet helemaal top vandaag; koud, rillerig en enorme hoofdpijn. Een zelftest laat een negatief resultaat zien, en op een paar Witte Kruizen kom ik de dag door.

Mijn vrienden.

Gelukkig heb ik geen koorts, en the show must go on, en zo vertrekken we ‘s middags naar Den Haag/Scheveningen, waar we een nieuwe ski outfit voor Little Miss C scoren.

Little Miss C slaagde voor een superleuke ski outfit.

Zondag

Ik voel me gelukkig weer iets beter en besluit vandaag gewoon te gaan hardlopen, en te zien hoe ver ik kom. Het is gelijk mijn eerste run in aanloop naar de Antwerp 10 Miles, die op 14.04.2022 plaats zal vinden. Ik ben er nog niet helemaal uit of ik ‘m echt ga lopen, maar ik ga er wel naartoe werken. En in dat kader heb ik alvast een nieuw paar hardloopschoenen gekocht, en een schema opgesteld. Ik houd jullie op de hoogte van mijn vorderingen !

Mijn vaste loopschoen, de Brooks Adrenaline GTS21.

Komende week krijg ik mijn Booster, en is Dry January alweer ten einde. Of ik dat een reden vind voor een lekker wijntje ? Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

2 gedachten over “My Weekly Diary #04/2022

  1. Wat gezellig zo samen thuis werken/scholen, al snap ik heel goed dat je blij bent als ze weer gewoon naar school kan 😉 En dat menuutje bij de shoarma boer ziet er echt hemels uit! Fijne week weer ♥

    Geliked door 1 persoon

  2. Het blijft een beetje aanmodderen met het thuis scholen lijkt me echt lastig. Fijn dat je dochter gedisciplineerd is, ik denk dat ik mijn zoon nooit zover had gekregen, we maken er wel eens grapjes over thuis, hij is nu bijna 26 maar al mijn grijze haren komen van zijn schooltijd hoor haha.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.