Tag : voor het laatst …

De laatste keer dat ik een Tag invulde op mijn blog, is alweer een tijd geleden. Dus daarom vind ik het wel weer eens tijd voor een nieuwe tag, en dan wel over mijn laatste keren … Ben je benieuwd wanneer ik voor het laatst dronken was ? Of wanneer ik voor het laatst de slappe lach had ? Lees dan snel verder !

Wanneer heb je voor het laatst gehuild ?

De laatste keer dat ik echt gehuild heb van verdriet en machteloosheid is tijdens de prille periode na de herseninfarcten van mijn moeder geweest. Huilen als loutering, tranen die ik ervaren heb als puur herstel, en die mij opluchtten heb ik tijdens mijn intensive gelaten.

Wanneer heb je voor het laatst veel te veel geld uitgegeven ?

Over het algemeen geef ik niet zo snel veel te veel geld uit; de meeste van mijn uitgaven, en zeker de grotere, doe ik bewust en beredeneerd. Naast mijn trip naar Parijs en EuroDisney, was mijn laatste grote uitgave mijn nieuwe gezichtsverzorgings van FILORGA SKIN-UNIFY; ik kocht het serum en de gezichtscreme.

Wanneer was je voor het laatst dronken ?

Dat was toen ik een jaar of 16 was, in de horeca werkte, en van elk alcoholisch drankje in de bar een slokje had genomen. Straalbezopen was ik, toen ik op de fiets naar huis stapte, met als gevolg dat ik over de kop sloeg en daar een litteken op mijn scheenbeen aan overgehouden heb. Sindsdien ben ik nooit meer dronken geweest. Heus wel (lichtelijk) aangeschoten, maar nooit meer zo ver heen dat er ongelukken of toestanden van zijn gekomen. Dat was eens maar nooit meer.

Wanneer heb je voor het laatst gesport ?

Gisteren. Ik heb een uurtje banen gezwommen (54 in totaal).

Wanneer heb je voor het laatst gelogen ?

Ik zou het niet weten *kuch*.

Wanneer heb je voor het laatst gevlogen ?

Dat was in december 2021, toen ik met KLM van Amsterdam Schiphol Airport naar Parijs (Charles de Gaulle) vloog.

Wanneer had je voor het laatst de slappe lach ?

Vandeweek, samen met Little Miss C. Gegierd hebben we, om een spelletje “wat moet je nou?” dat we altijd altijd doen.

Wanneer heb je voor het laatst een complimentje gekregen ?

Gisteren, toen ik mijn nieuwe badpak showde aan Mr C.

Wat is het laatste boek dat je hebt gelezen ?

Villa Magdalena van Santa Montefiore.

Wat is het laatste wat je hebt gegeten ?

Dat was een overheerlijke Pizza Classiche Tonno van de AH.

Met wie heb je het laatste gepraat ?

Met mijn baas; we hadden een dolletje in de gang, op kantoor.

Van wie kreeg je het laatste smsje en wat stond er in ?

Dat was een sms-je van Little Miss C, over de boterhamworst die ik voor haar mee moest nemen uit de supermarkt.

Welk liedje heb je het laatste (mee-)gezongen ?

Dat was zojuist, in de auto, keihard, met het nummer True to Your Heart (van 98 Degrees ft. Stevie Wonder).

Wanneer heb jij voor het laatst een liedje meegezongen ? Ik lees het graag in de comments. Oh, en als je deze Tag wilt overnemen op je blog, laat het me weten, en ik kom graag mee lezen. Het is namelijk ook alweer een tijd geleden dat ik voor het laatst bij iemand een Tag gelezen heb !

Liefs, Vera

4 gedachten over “Tag : voor het laatst …

  1. Vanmorgen David Bowie: This is not America. Leuk om te lezen en zou die hespenwordt wel eens willen proberen en zag dat ze het ook gewoon bij de AH hebben, Fijn weekend!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.