My Weekly Diary #49/2021

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week begon het in huis steeds kersteriger te worden, sloeg de schrik ons om het hart toen wij ’s ochtends buiten kwamen, en hield onze wasmachine er ook nog mee op. Je leest dit (en meer) in My Weekly Diary.

Maandag

Echt zo’n maandagochtend … het valt niet mee om direct enthousiast in mijn thuiskantoor aan de slag te gaan. Gelukkig start ik om 09:30 uur met een Stuurgroep, dus veel tijd om mijn energiepeil laag te hebben, heb ik niet.

‘s Avonds maak ik er een rustig teevee avondje van; ik kijk op Net5 naar de docu Prinses Amalia: tiener op weg naar de troon. Erna begin ik gelijk aan het boek over haar, dat ik gisteren van Sinterklaas kreeg.

Leuk om een beter beeld te hebben van Prinses Amalia.

Dinsdag

Sinterklaas heeft z’n hielen koud gelicht en ik zit al vol in de Kerstsferen. Zo staat de radio non-stop op The Christmas Station, en hebben Little Miss C en Mr C vandaag de kerstboom gehaald, die in de garage staat te acclimatiseren. Het plan is, deze morgen op te gaan tuigen. Cadeautjes voor onder de boom heb ik ook al ! Verder is het een (thuiswerk-)dag zonder bijzonderheden.

Het voordeel van een systeemplafond … gelukkig zal de kerstboom met gemak in de woonkamer passen, daar is het plafond hoger.

Woensdag

De schrik slaat ons om het hart, als wij ’s ochtends buiten komen en zien dat de wagen van Mr C afgelopen nacht volledig gestript is. Brutaliteit ten top; pal onder ons slaapkamerraam, en midden op de oprit is dit gebeurd. We zijn er goed ontdaan van, met z’n 3-en.

Verder starten vandaag de voorbereidingen voor de examenweek van Little Miss C, volgende week. De komende 3 dagen heeft ze thuisonderwijs en mag ze daarnaast hard aan de slag, met name voor Latijn. Gelukkig heeft Little Miss C er zelf ook zin in, al zou je getuige de notes in haar boek anders denken, hahaha.

Tja…

Donderdag

Afgelopen weekend is onze wasmachine er ineens mee gestopt en volgens de diagnose van Mr C zou het aan de printplaat moeten liggen, en daar komt vandaag een vervangend exemplaar voor. Het is reuze spannend als Mr C het onderdeel gaat vervangen, en helaas… dit was niet het probleem en daar baal ik best van hoor, de wasmachine is echt zo’n apparaat waar ik niet van buiten kan.

Zonder wasmachine kan/wil je toch niet?!

Verder is het een “standaard” donderdag qua werk en avondprogramma (BootCamp !).

Vrijdag

De laatste dag van de werkweek alweer, en het is een rustige. Ik kan op tijd uitloggen, en naar de kapper gaan. Little Miss C gaat gezellig mee, en we maken er natuurlijk ook gelijk een klein shoprondje van.

Lekker opgeknapt weer!

Zaterdag

Na alle commotie van afgelopen week hebben we eindelijk tijd om de kerstboom op te tuigen. ‘s Middags vertrekken we naar mijn zwager die zijn 50-ste verjaardag viert.

Ik verstop altijd een Kerstkabouter diep achter in de takken, kun jij m vinden?

Zondag

En vandaag is een dag als eigenlijk alle zondagen. Ik slaap uit, ga een rondje hardlopen, keuvel lekker in en om het huis, en begin aan Selling Sunset, seizoen 4.

Love it!

Komende week heb ik een XMas Event van mijn werk, en ga ik weer bingo-en. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

5 gedachten over “My Weekly Diary #49/2021

  1. Hier in de straat onlangs ook het stuur van mijn buurman gestolen, echt niet normaal. Ow wasmachines balen zeg. Hoop dat je weer kunt wassen komende week. Maak er een mooie week van.

    Like

  2. Oh die auto, wat erg! Bizar zeg, dat ze dat gewoon op jullie oprit gedaan hebben. En nee, ik kan ook niet zonder mijn wasmachine, ik ben altijd erg ontdaan als die stuk is. Hopelijk wordt het probleem snel opgelost! Heerlijk weer de kerstsfeer in huis he? Een mooie week gewenst!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.