My Weekly Diary #43/2021

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week voelde ik me gelukkig weer een stuk fitter, was ik helemaal in Halloween-sferen, en genoot ik enorm van de fraaie herfstkleuren in de natuur. Je leest dit (en meer) in My Weekly Diary.

Maandag

Na mijn vermoeide weekend besluit ik toch gewoon naar kantoor te gaan. Het is heel rustig qua aanwezige collega’s (het is hier in de regio Herfstvakantie) en dat vind ik stiekem helemaal niet erg. Ik werk gestaag door, en vertrek op tijd naar huis, maar niet voordat ik eerst een wandelingetje maak in het bos. Even wat frisse lucht happen.

Tijdens mijn after-work wandelingetje stuit ik op een heuse kabouter! En later op nog een paar. Zo leuk!

De avond breng ik rustig door; ik rommel wat en duik op tijd onder de wol.

Dinsdag

Ik begin de dag met een nuchtere run, en geniet volop van de ontluikende natuur, de nevel die over de velden hangt, de frisse lucht, de ganzen die overvliegen, … Eigenlijk zou ik dit vaker moeten doen, zo genieten van het ochtendgloren, maar ik weet nu al dat ik daar als avond/nachtmens morgenochtend anders over denk. Mijn (thuis-)werkdag verloopt prima, en zonder bijzonderheden kan ik op een redelijk normale tijd mijn laptop dicht klappen.

Na het werk ga ik nog even langs de Action; ik heb een nieuw rekje nodig waar ik alle flessen shampoo etc op kan plaatsen. Gelukkig kan ik een leuke vinden; en natúúrlijk ga ik niet alleen met dat rekje naar huis …

Als je goed kijkt, kun je mijn missie spotten!

Woensdag

De woensdagmiddag breng ik zoals inmiddels gebruikelijk in de stad door met Little Miss C. We doen ons standaard rondje in de vorm van Bagels&Beans, Intertoys, Jamin, Xenos, Hema en sluiten af met een Bubble Tea. En dan ziet ze ineens een trui (van Reinders) die ze oh zo graag wil … en natuurlijk ga ik overstag …

Little Miss C was op slag verliefd op deze trui; ze wilde ‘m eigenlijk in de kleur petrol blauw, maar die was er niet meer. De kleur Grapeade flatteerde niet dus toen werd het deze kleur.

Donderdag

Een kantoordag vandaag, die meer dan prima verloopt. Ik word nagenoeg niet gestoord, en kan daardoor veel zaken in werking zetten en/of afronden. Heel fijn. Na het werk kan ik thuis aanschuiven bij het diner en daarna ga ik snel naar het sportpark voor een lesje BootCamp.

Een heerlijk nummer om buikspieroefeningen op te doen.

Na BootCamp, dat met koekjes en een aangepaste playlist in het teken staat van Halloween (en waar ik win van de juf met planken!) ga ik uitgebreid in bad.

Vrijdag

En ook vandaag is een prima (thuis-)werkdag. Voor de lunch fiets ik even naar de supermarkt, en scoor nog een last-minute Halloween versiersel; een theelichthouder in de vorm van een vriendelijk kijkende Jack O’ Lantern met een heksenhoed op; ik houd er van !

Tussen de middag haal ik even een gezonde lunch, en deze te leuke Halloween waxinelichthouder kan ik niet laten staan!

Avondeten doen we bij de plaatselijke shoarmatent, en ‘s avonds kijk ik Curse of Chucky; niet echt mijn genre maar wel vermakelijk voor een keer.

Zaterdag

Een gezellig dagje met Sis vandaag. We gaan naar de stad, lunchen en shoppen wat, en kletsen heerlijk bij. ’s Avonds blijft ze bij ons eten, en hoewel het morgen pas Halloween is, vind ik het wel net zo gezellig (en makkelijk, wat moet ik anders kokkerellen, hahaha) om ons traditionele Halloween’s Dinner met scary hapjes vandaag te maken.

Na het eten hebben we tot in de late uurtjes de grootste lol met Uno Extreme.

Zondag

En vandaag is het een dag met van alles wat; sporten, lezen, bloggen, huishouden… alles komt aan bod. Voor een schoendoosactie voor kinderen in Costa Rica zoeken we vandaag heel wat speelgoed uit; uiteindelijk wordt het geen schoendoos maar een Hello Fresh doos vol. Ik hoop dat de kindjes er blij mee zullen zijn.

Komende week ga ik naar de Kinepolis Ladies Night, en gaan we spullen verkopen op een rommelmarkt . Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

7 gedachten over “My Weekly Diary #43/2021

  1. Fijn dat je jezelf wat beter voelde. Was een weekje alleen manlief was op Kreta waar het weer slechter was dan in NL. Helaas is het nu omgeslagen. Vervelend van de klok ik moet er altijd zo aan wennen…Gisteren even naar de outlet in Amsterdam geweest. Ik kocht daar in augustus een jurk en mijn moeder een jasje en die hingen nu weer voor de “gewone” prijs in de winkel. Daarna kaasfondue gemaakt bij mijn moeder en in de stromende regen naar huis.
    Fijne week!

    Like

  2. Ik had ook wel een prima weekje op zich, nog wat balanceren met de energie maar dat hoort erbij. De gesprekken met mijn werkgever lopen wat moeizaam dus dat geeft wel wat stress maar het is wat het is. Ik krijg goede hulp van de huisarts en de bedrijfsarts en moet echt dingen los leren laten 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.