My Weekly Diary #42/2021

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week verruilde ik mijn pumps en jurkje voor een spijkerbroek en regenlaarzen, en had ik een dinner date in die toptent waar ik al tijden naartoe wilde. Je leest dit (en meer) in My Weekly Diary.

Maandag

Een rustige kantoordag vandaag, waarop ik aan een k*-klusje begin waar ik eigenlijk vorige week al aan had moeten beginnen. Uiteindelijk blijkt het alleszins mee te vallen met de complexiteit, en het geeft mij een goed gevoel van deze aap op mijn schouder af te zijn. Ik zit de rest van de dag in een prima flow.

Na het werk ga ik nog even in het bos lopen waar mijn missie een rood-met-witte paddenstoel is. En net als ik me bedenk dat het wellicht nog te vroeg is, spot ik er een. Een kleintje weliswaar, maar dat mag de pret niet drukken.

En later spot ik nog een exemplaar.

Dinsdag

Een speciale dag vandaag, ik verruil mijn jurkje en pumps voor een spijkerbroek en regenlaarzen. En dat als business wear!

Prachtig mooi, dat boerenleven.

Ik ga vandaag namelijk mee het veld in en zie waar het product dat wij maken z’n oorsprong heeft. Super interessant. Na mijn werkdag ben ik verkleumd en rozig, tja, al die buitenlucht ben ik natuurlijk niet gewend, hahaha. Na een heerlijk maaltje en een warm bad duik ik dus vroeg onder de wol.

Woensdag

Een uurtje hardlopen in het bos, een haver cappuccino en bubble tea-date, en wat shoppen. Het is weer een druk bezette woensdag.

Perfect fit en ideaal, zo’n ingebouwde kap voor tijdens het hardlopen in de regen/sneeuw. Toch besluit ik de 90€ in mijn zak te houden.

Bij Nike heeft Little Miss C een missie, en ik stuit op een jasje dat ik eigenlijk heel goed kan gebruiken voor tijdens regenachtig weer. Hij zit prima, maar uiteindelijk besluit ik toch m te laten hangen. Met Parijs in het vizier kan ik elke euro wel gebruiken.

Scherpte-diepte techniek : goed leesbare tekst wordt omringd door wazige regels. #madebyme.

Tijdens fotografiecursus ‘s avonds behandelen we de techniek scherpte/diepte. Superleuk om te leren hoe je iets juist scherp of wazig kunt krijgen!

Donderdag

Wat een noodweer was het vannacht, het ging hier flink tekeer, en dat is ‘s ochtends goed te zien aan de ravage op onze oprit.

Het was letterlijk takkeweer vannacht!

Maar overdag blijft het ook slecht en guur en ik besluit Bootcamp te skippen. Regen alla, maar om nou in de blubber te gaan afzien, nee bedankt. Ik besluit morgenochtend vóór het werk ter compensatie 5k nuchter te gaan rennen, en voor nu keihard van mijn vrije avond te gaan genieten. Ik diamond paint een kerstkaart, neem een warm schuimbad, en daarna duik ik lekker onder de wol met mijn boek (De Affaire van Santa Montefiore).

Vrijdag

Als de wekker gaat ben ik niet wakker te krijgen, en dat gevoel blijft de hele dag. Ik voel me zo ontzettend moe, ben niet fit, heb het steenkoud, en ik ben blij dat ik optimaal gebruik kan maken van het feit dat ik vandaag thuis werk. Gedurende de dag doe ik tussen het werken wat dutjes, maar ze helpen niet. Hopelijk word ik morgen beter wakker en voel ik me weer wat fitter; ik heb namelijk een dinner date staan, waar ik per se naar toe wil !

Kroketten (2 goulash en 1 vlees) als diner. Lekker zout en vet, precies waar ik behoefte aan heb.

Het spreekt voor zich dat ik mijn geplande run niet doe, en dat mag in de krant, want het komt zeer zelden voor dat ik een hardlooprondje niet door laat gaan.

Zaterdag

Ik word uit mezelf om 08:00 uur wakker, en draai me nog een keer om. Als ik om 09:44 mijn ogen weer open doe, voel ik me nog steeds mwahh. Beter dan gister, dat wel, maar nog niet top. Ik blijf de ochtend in bed, lees mijn boek uit, en ga er dan uit. Ik doe mijn beddegoed in de was, duik zelf onder de douche, en voel me daarna weer een stukje beter.

Mr C rijdt Little Miss C naar haar feestjes (ze heeft er 2 vandaag), en ik doe het rustig aan. Even krachten sparen voor onze dinner date vanavond … we hebben namelijk een tafeltje geboekt bij Reginella, een nieuw Italiaans restaurant in Antwerpen waar ik zeer goede verhalen over gehoord heb. Ik wil daar al tijden heen, en nu Little Miss C onder de pannen is, is dit de ideale gelegenheid eens samen weg te gaan. Gelukkig voel ik me einde dag fit genoeg om uit eten te gaan.

De amuse van de chef voordat wij gaan genieten van ons 4-gangen menu degustazione Reginella.

Zondag

En vandaag begin ik aan de Netflix-serie Squid Game, na alle commotie en verhalen ben ik om; nu wil ik er zelf een mening over vormen …

Luguber.

Komende week doe ik het vooralsnog wat rustiger aan; eerst maar eens die vermoeidheid zien te lozen. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

6 gedachten over “My Weekly Diary #42/2021

  1. Goed naar je lijf luisteren hoor, zeg ik die dat ook te weinig doet hahaha maar ik doe mijn best en probeer steeds meer een beetje liever voor mezelf te zijn. Mooi die rood/witte paddenstoel ik heb er wel al een hoop gezien maar nog geen rood/witte 🙂

    Like

  2. Staat je wel heel goed dat witte jack! Dacht eerst dat jullie in (wilde) spinazie deden maar bij beter kijken zijn het toch suikerbieten volgens mij. Doet mij denken aan de suikerbietenoogst in de herfst in mijn jeugd zo’n weeïge geur. Wij woonden onder de rook van de fabriek in Halfweg. Hopelijk voel je jezelf inmiddels wat beter.
    Zorg goed voor jezelf.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.