08.08.2021 : dingen waar ik blij van word

Geluk zit in de kleine dingen. Bewust stilstaan bij de kleine dingen die je gelukkig maken, maakt gelukkig. En vandaag deel ik de dingen waar ik de afgelopen periode gelukkig van werd :

♥ Let’s play-it ♥ good 4 u ♥ Ingenhousz ♥ she push my dinero ♥ reacties op mijn blogberichten ♥ keihard meezingen met de meiden in de wagen ♥ Måneskin ♥ Little Miss C’s pop-it collectie ♥ B&B vol liefde ♥ Meddooooo ♥ waterlelies ♥ happy stones ♥ contemplation ♥ DOPPIE ♥ shinen ♥ cheata for breakfast, dinner and lunch ♥ de geurtjes van Bath&Body Works ♥ Cry van Furkan Sert ♥ mijn lieve volgers ♥ Amsterdam ♥ T ♥ mini Moët ♥ Festen ♥ 0110 ♥ Giulia’s ♥ cristó ♥ kaassouflé ♥ 71.9 ♥ lampionnetjes in de tuin ♥ ananas ♥ de geur van zwembad ♥ structuurjunkie planner ♥ gezouten pinda’s ♥ Kijkduin ♥ de steeds concreter wordende plannen om naar Parijs te gaan met Little Miss C ♥ de wensdraak ♥ dat ik mijn ogen heb laten laseren ♥ een goede nachtrust na een aantal nachten niet geslapen te hebben

Waar werd jij gelukkig van, de afgelopen tijd ? Ik lees het graag in de comments ! Liefs, Vera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.