08.08.2021 : dingen waar ik blij van word

Geluk zit in de kleine dingen. Bewust stilstaan bij de kleine dingen die je gelukkig maken, maakt gelukkig. En vandaag deel ik de dingen waar ik de afgelopen periode gelukkig van werd :

♥ Let’s play-it ♥ good 4 u ♥ Ingenhousz ♥ she push my dinero ♥ reacties op mijn blogberichten ♥ keihard meezingen met de meiden in de wagen ♥ Måneskin ♥ Little Miss C’s pop-it collectie ♥ B&B vol liefde ♥ Meddooooo ♥ waterlelies ♥ happy stones ♥ contemplation ♥ DOPPIE ♥ shinen ♥ cheata for breakfast, dinner and lunch ♥ de geurtjes van Bath&Body Works ♥ Cry van Furkan Sert ♥ mijn lieve volgers ♥ Amsterdam ♥ T ♥ mini Moët ♥ Festen ♥ 0110 ♥ Giulia’s ♥ cristó ♥ kaassouflé ♥ 71.9 ♥ lampionnetjes in de tuin ♥ ananas ♥ de geur van zwembad ♥ structuurjunkie planner ♥ gezouten pinda’s ♥ Kijkduin ♥ de steeds concreter wordende plannen om naar Parijs te gaan met Little Miss C ♥ de wensdraak ♥ dat ik mijn ogen heb laten laseren ♥ een goede nachtrust na een aantal nachten niet geslapen te hebben

Waar werd jij gelukkig van, de afgelopen tijd ? Ik lees het graag in de comments ! Liefs, Vera

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.