My Weekly Diary #31/2021

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week sliep ik erg slecht, en liep ik een blessure op tijdens het hardlopen. Maar gelukkig was er ook positief nieuws in de vorm van een goede uitslag bij de oogarts. En ik startte een business met Little Miss C! Je leest dit (en meer) in My Weekly Diary.

Maandag

Pff het valt niet mee om uit bed te komen, deze morgen. Maar ja, duty calls dus na een paar keer snoozen moet ik er toch echt aan geloven, en sleep ik me eruit. Eenmaal op kantoor gaat het wel weer, ik word opgeslokt door de flow, en ik heb dan ook een prima werkdag.

Het is vakantietijd en daardoor heb ik eindelijk weer eens een P-plaats voor de deur kunnen bemachtigen !

Na het werk wandel ik nog een half uurtje, maak ik een heerlijke pan verse pompoensoep, en ’s avonds ga ik uitgebreid in bad met de Lush bal die Little Miss C voor me meegenomen had uit Italië.

Paars everywhere … er is een reden waarom ik dit soort ballen eigenlijk liever in hotels gebruik en niet in mijn eigen bad thuis 🙈

Dinsdag

Voorlopig de laatste keer dat ik in deze stoel plaats nam

Een prima werkdag die ik wat eerder afsluit omdat ik ‘s middags naar de oogarts moet voor de jaarcontrole van mijn ogen. Het is alweer 2 jaar geleden dat ik mijn ogen heb laten laseren, en ik kan wel zeggen dat dat een van de beste beslissingen is geweest die ik ooit gemaakt heb. Omdat er op termijn nog wel een correctie plaats moet gaan vinden, moet ik wederom op controle. De resultaten zijn stabiel, en onveranderd in vergelijking met vorig jaar en mijn ogen zien er gezond en goed uit. En daar ben ik voor nu erg blij mee!

‘s Nachts slaap ik voor de zoveelste nacht op een rij slecht. Het is niet vóór 2:00 uur dat ik in slaap val voor een aantal hazenslaapjes.

Woensdag

Totale tijd 1:02:46, totale afstand 1.600 meter, 64 baantjes in totaal, 657 actieve kcalorieën

Ik heb sinds gistermorgen ontzettende pijn in mijn lies, en ik besluit mijn geplande hardlooptraining te vervangen door een uurtje zwemmen. Voor de rest is het een rustige dag, inclusief een middagslaapje.

Donderdag

Ons diner vandaag: tortilla’s met gebakken kikkererwten en feta

En vandaag staat er een kantoordag op het programma, een maaltijd van Hello Fresh, een avondwandeling, en een teevee avondje. Ik ga vroeg naar bed in de hoop een goede nachtrust te pakken.

Vrijdag

Gelukkig heb ik goed geslapen vannacht; ik word dan ook heerlijk wakker. Nog een paar van deze nachten en ik ben weer het vrouwtje. Qua werk verloopt mijn dag ook prima, en vanwege mijn liespijn besluit ik ook vandaag te gaan zwemmen.

Na het zwemmen verstoppen Little Miss C en ik nog wat Happy Stones bij ons in de wijk.

In pyjama met Uggs … lekker Tokkie

Zaterdag

Een afspraak op het militair vliegveld, een rit met de riksja, en ‘s middags kraaltjes shoppen. Little Miss C heeft namelijk het plan opgevat om een handeltje in armbandjes te beginnen, net als “iedereen op Tiktok”. Mij heeft ze gevraagd als zakenpartner, en ja… ook als investeerder.

Oprichtingsvergadering #bijouxdenous

Na de oprichtingsvergadering van bijoux de nous (@bijouxdenous) snellen Little Miss C en ik naar huis, waar we direct van start gaan met onze nieuwe business.

Zondag

Een van de gemaakte armbandjes

Sporten, bloggen, en lekker creatief in de weer. Deze activiteiten houden me lekker bezig vandaag!

Komende week heb ik een coffee date met een nieuwe (ex-)collega, en heb ik mijn laatste volle werkweek vóór mijn vakantie.
Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera


3 gedachten over “My Weekly Diary #31/2021

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.